FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

Ce se întâmplă cu Israel - România » UEFA a luat azi decizia cu privire la meciul decisiv pentru calificare

Articol de , - Publicat joi, 19 octombrie 2023 16:58 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 18:09

UEFA a emis azi un comunicat în care anunță ce se va întâmpla cu partidele europene pe care naționala Israelului și echipele israeliene care joacă în cupele europene.

Ca urmare a războiului din Israel, forul european a anunțat că niciun meci internațional nu se va juca în Israel. Ceea ce înseamnă că partida Israel - România, programată pe 18 noiembrie, la Ierusalim, se va juca pe teren neutru.

Răspuns pentru Alin Stoica și „Generația de Aur
ROMÂNIA
Răspuns pentru Alin Stoica și „Generația de Aur"

Israel - România se va juca pe teren neutru

Aflate în luptă pentru un loc de calificare la EURO 2024, România și Israel nu se vor mai duela în Israel, ci pe un stadion dintr-o altă țară, pe care israelienii îl vor alege.

„După o atentă evaluare a situației curente din întregul teritorul din Israel, Comitetul Executiv al UEFA a decis că niciun meci euroepean nu se va juca în Israel, până la o dată ulterioară.

Federației din Israel și cluburilor Maccabi Haifa și Maccabi Tel Aviv li s-a cerut să propună stadioane alternative (care trebuie să respecte regulile UEFA) din afara Israelului pentru meciurile de pe teren propriu”, se arată pe site-ul UEFA.

Israel și România se luptă pentru EURO 2024

România și Israel speră la calificarea la EURO 2024. „Tricolorii” sunt lideri în grupă, cu 16 puncte. Au un punct peste Elveția, care are un meci în minus, și 5 peste Israel, care are două partide în minus. 

Israel mai are de jucat cu Elveția, România, Kosovo și Andorra, în timp ce România întâlnește, pe lângă Israel, naționala Elveției. 

Citește și:

Bănel Nicoliță avertizează asupra jocului cu Elveția: „Nu ne-a picat bine acel egal”

Săndoi laudă naționala: „Merităm să fim pe primul loc” + Are încredere în tricolori: „Elveția e superficială”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
lapusneanul
lapusneanul  •  20 Octombrie 2023, 15:33
Postat de razvan99x pe 19 Octombrie 2023, 22:56

alo pamantul aici marte. cine naibii are curajul sa se prezinte la acest meci in care vietile jucaorilro sunt clar puse in primejdie. atacatorii pot lovi oriunde oricand si orcine poate devenii o victima. stati naibii in loc cu fotbalul contra israel

răzvanel, adică sa nu ne prezentam ?..haha

MaxiP
MaxiP  •  20 Octombrie 2023, 12:17
Postat de adyy25 pe 19 Octombrie 2023, 20:41

Noua ne trebuie un egal cu ambele. Si cred ca asta vom obtine. Israelul va pierde cu Elvetia si chiar dk va bate in celelalte 2 meciuri, vor ajunge la egalitate cu noi, insa vor avea golaverajul sub al nostru, astfel ca ne vom califica. 1. Dk ei nu bat Kosovo, putem si noi pierde cu Elvetia. 2. Dk ei pierd in Kosovo, noi putem pierde cu Israel, dar trebuie sa facem un egal cu Elvetia si iar ii facem la golaveraj. Ce important este ca avem golaveraj bun de tot...

Din cate stiu primeaza rezultatele directe, deci infrangerea cu Israelul nu e deloc o varianta. Pana si daca cumva batem Elvetia, o infrangere cu Israel ne poate elimina daca ei merg bine. Iar egal cu Elvetia chiar nu faci usor. Pana la urma varianta minima e un egal cu Israel, dar e o varianta care te baga in jocul rezultatelor. Sigur, nu e Israelul vreo echipa atat de constanta sa crezi ca vor scoate 10-12 puncte in aceste meciuri, insa la egal cu ei si infrangere cu Elvetia (ceva nu de neasteptat), ei trebuie sa-si castige meciurile cu Kosovo si Andorra si sunt peste noi. Teoretic nu le va fi usor cu Kosovo, dar pot castiga. Pe de alta parte, am inteles ca meciul este programat in data neoificiala pentru echipele nationale, ceea ce ar putea avantaja mult Israelul in conditiile in care probabil stranierii celor 2 echipe nu vor fi lasati la echipa nationala. Ceea ce dezavantajeaza enorm nationala Kosovo, alcatuita in totalitate din stranieri. Pana la urma varianta logica a calificarii este victoria in meciul cu Israel. Nu te poti califica fara victorii, las-o incolo, sa ne calificam cu 4 victorii? Adica majoritatea meciurilor necastigate? Si trebuie sa iti bati contracandidatele. Fara victorie in ultimele 2 meciuri, nu le-am batut pe niciuna. Pana si la victorie cu Israel calificarea noastra nu e matematic asigurata, dar pare intr-adevar foarte greu de crezut ca nu s-ar rezolva astfel.

razvan99x
razvan99x  •  19 Octombrie 2023, 22:56

alo pamantul aici marte. cine naibii are curajul sa se prezinte la acest meci in care vietile jucaorilro sunt clar puse in primejdie. atacatorii pot lovi oriunde oricand si orcine poate devenii o victima. stati naibii in loc cu fotbalul contra israel

Vezi toate comentariile (10)
Comentează