FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Sare în apărarea lui Edi Iordănescu: „Ar trebui să-i fim alături, asta înseamnă să susții naționala. Să-l lăsăm să lucreze!”

Eduard Iordănescu, în momentul prezentării la echipa națională / Sursă foto: frf.ro
Eduard Iordănescu, în momentul prezentării la echipa națională / Sursă foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 12:52 / Actualizat luni, 07 martie 2022 12:54

Janos Szekely (38 de ani), fost mijlocaș la FCSB, Oțelul Galați sau Universitatea Cluj, consideră că Eduard Iordănescu, noul selecționer al României, ar trebui să primească mai multă susținere din partea oamenilor de fotbal de la noi. 

Invitat în această dimineață la GSP Live, Szekely a fost întrebat despre numirea lui Iordănescu jr. în funcția de selecționer. Cei doi au colaborat pentru o scurtă perioadă la FCSB, iar fostul fotbalist are numai cuvinte de laudă la adresa tehnicianului. Mai mult, acesta contestă vocile care acuză că Iordănescu ar fi fost avansat politic de-a lungul carierei

Edward Iordănescu amenință: „Dacă  Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”
ROMÂNIA
Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

Janos Szekely: „Edi Iordănescu merită să fie la națională”

„Edi mi s-a părut un antrenor implicat, se vedea încă de atunci că-i place și că vrea să ajungă să antreneze la un nivel înalt. A antrenat în Liga 1, acum e pus la națională. Gurile rele vorbesc că a fost pus politic...pe bune? Nu poți să pui așa un antrenor. 

El e acolo pentru că merită să fie acolo. Să-l lăsăm să lucreze. E un nou început pentru națională, cu un antrenor tânăr și, să sperăm, jucători noi. Cred că va face o treabă bună și ar trebui să-i acordăm încredere. Trebuie să-i fim alături, asta înseamnă să susții naționala”, a spus Janos Szekely, la GSP Live. 

Iordănescu va debuta în martie

În martie, România va juca două partide amicale. Pe 25 România va juca împotriva Grecia, pe stadionul Steaua, iar pe 29 va juca în Israel.

Ulterior, între 4 și 14 iunie, România va juca patru meciuri în Liga Națiunilor.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (ora 21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia – România (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (ora 21:45) - stadionul Steaua
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (ora 21:45) - stadionul Steaua
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România (ora 21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia (ora 21:45)

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali pune presiune pe Edi Iordănescu: „Dacă nu-l convoacă pe Tavi Popescu, va claca la fel ca alții care au făcut împotriva mea. E ca Neymar și va fi peste Hagi, Dobrin și Balaci”

EXCLUSIV Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
557359368547447
Florin Alexandru  •  07 Martie 2022, 14:48

UN ANTRENOR CU SUPORT POLITIC NU MERITA MENAJAT !! DIN CONTRA, TREBUIE "DISTRUS " SI UITAT DE EL INTR-UN COLT AL RUSINII FOTBALISTICE !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează