FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Jean Vlădoiu, oficial FRF, impresionat de Mirel Rădoi: „Este mai experimentat decât Mircea Lucescu. E fabulos!”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 17:50

Jean Vlădoiu (51 de ani), membru în Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal, a vorbit în termeni laudativi despre Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României.

Rădoi mi se pare fabulos. Nu știu dacă poți să-l asemeni cu cineva. Nu știu dacă cineva, la vârsta lui, era atât de pregătit. Poate domnul Lucescu, dar Mirel e puțin mai experimentat.

Îl văd ca pe un nou Mircea Lucescu. Mi se pare extraordinar! Este foarte bine pregătit. Am mare încredere în el”, a declarat Vlădoiu, conform TV Digi Sport.

Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

Mirel Rădoi: „Cine nu vine cu plăcere la națională, nu mai vine”

„Cine vine de plăcere va veni în continuare. Cine nu, stă acasă! Nu îmi doresc neapărat un lider și nici nu avem timp să-l căutăm. Trebuie să primeze forța grupului. Jucătorii trebuie să devină o familie.

Trebuie să găsim un mix între cei de la tineret și cei cu experiență. E clar că, acum, celor de la tineret le e foarte dificil să facă pasul cu toți la prima reprezentativă. Și să aibă și rezultate.
Mirel Rădoi, selecționer România

VEZI ȘI:

Jurnalistul Vali Moraru, izbucnire după ce FRF a refuzat întrebările GSP: „E singurul ziar de print din România!” + „Burleanu e ca-n Scînteia '88! Rădoi are ce să își reproșeze”

VIDEO // Mirel Rădoi, prezentat ca selecționer: „Vă promit că atitudinea se va schimba” + Răzvan Burleanu: „E un contract pe 2 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
mishu_74
mishu_74  •  29 Noiembrie 2019, 21:02

Mie mi-au placut raspunsurile lui Radoi. E prima data cand il aud dand un interviu si are un discurs articulat si la obiect. Nu spune deloc ineptii pline de greseli gramaticale cum o fac majoritatea celor din fotbal. Chiar m-a surprins foarte placut cu coerenta din vorbire si gandire. Daca ar mai avea si ceva jucatori de fotbal pe care sa-i pregateasca, poate ca altul ar fi deznodamantul in primavara si pe mai departe.

soarele.meu
soarele.meu  •  29 Noiembrie 2019, 07:18

Monstruos de fabulos!

supereduardo10
supereduardo10  •  29 Noiembrie 2019, 01:10

Vom vedea tare imi e ca ne ardem una e echipa mare alta tineretul. Oricum mai rau de cat Daum sau Contra greu sa gasesti :))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează