FOTBAL  »  NATIONALA  »  JOCURILE OLIMPICE

JOCURILE OLIMPICE // Surprize, surprize » Mirel Rădoi a anunțat jucătorii de peste 21 de ani pe care s-ar baza la Tokyo!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 20:17

Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României, a enunțat câteva nume de fotbaliști care pot face parte din lotul naționalei pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din anul 2020.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Da, voi merge și la Olimpiadă, am cerut asta de la început. Va fi o perioadă dificilă, cu meciuri în preliminariile cupelor europene. Nu știm exact cum va fi atunci. Se poate întâmpla orice cu jucătorii.

Am voie la trei jucători peste 21 de ani. Este o listă în care sunt mai mulți jucători, dar se poate întâmpla orice. Dacă ar fi să aleg acum, ar fi Stanciu, Nistor, Budescu sau Alibec. Dar mai sunt și alții" a declarat Rădoi, la TV Digi Sport.

Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

De asemenea, naționala României revine la Jocurile Olimpice după 55 de ani de așteptare. „Tricolorii” vor merge la Tokyo, unde turneul de fotbal se va desfășura în perioada 23 iulie - 8 august.

VEZI ȘI:

Prima aroganță a lui Mirel Rădoi: „Am mai multă experiență decât avea Christoph Daum!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gido
gido  •  19 Decembrie 2019, 15:04

trei jucatori peste 21 ani??? poate ''peste 24''...radu, nedelcearu , rus si puscas, care vor juca la tokyo, implinesc la primavara 24 de ani...

amicu
amicu  •  19 Decembrie 2019, 08:54

stanciu? pe bune? stanciu? Pai cu stanciu sper sa avem soarta echipei de handbal feminin de la mondiale

parpalache
parpalache  •  18 Decembrie 2019, 21:58

Daca ar fi sa aleaga...Dar ce el"alege"?Sau poa'sa aleaga!Dar,numai dupa lista!Pe care i-o da nasu'!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează