FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUXEMBURG - ROMÂNIA, 2 SEPTEMBRIE, PROTV, 20:30, RADIO GSP ŞI LIVETEXT GSP.RO

Jucătorii naţionalei cred încă în calificarea la Euro: "Mai sînt multe puncte puse în joc"

Ciprian Tătărușanu a apărat de patru ori poarta României
Ciprian Tătărușanu a apărat de patru ori poarta României

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 13:55

Ciprian Tătătruşanu, portarul Stelei, şi Ovidiu Petre, jucătorul echipei Modena, au comentat în cadrul unei conferinţe de presă situaţia de la echipa reprezentativă, declarînd că România are încă şanse destul de bune de a ajunge la turneul final din Polonia şi Ucraina.

Chiar dacă şefii de la Federaţie nu par să aibă prea mare încredere în jucătorii de acum de la naţională şi spun că o eventuală calificare la Europeanul din 2012 ar fi un miracol, fotbaliştii lui Victor Piţurcă par extrem de sigură că soarta calificării nu e nici pe departe jucată.

"Mai sînt multe puncte puse în joc şi sperăm să obţinem cît mai multe. Soarta calificării nu e jucată, vom şti la finalul celor două meciuri, cu Luxemburg şi Franţa, unde ne aflăm", a spus Ciprian Tătăruşanu.

Pe de altă parte, Ovidiu Petre a pus accent pe disputa de vineri, cu Luxemburg, un meci care a devenit peste noapte extrem de dificil.

"Am văzut ieri o repriză din Luxemburg - Franţa şi mi s-a părut o nucă tare. Franţa s-a chiunit destul de mult să înscrie şi pînă la urmă golul a picat dintr-o fază fixă. Luxemburg e un adversar dificil, se grupează bine, se închide în apărare. Nu se compară cu Franţa, dar va fi dificil să marcăm. Important e să facem treabă bună în cele două meciuri, dacă vor reveni Tamaş şi Mutu cu atît mai bine", a spus jucătorul de la Modena.

Meciul  Luxemburg - România se va disputa vineri, de la ora 20:30 şi va fi transmis în direct de ProTV şi liveTEXT de gsp.ro, unde comentăm împreună!

Clasament Grupa D
1. Franţa 6 4 1 1 9-2 13p
2. Belarus 7 3 3 1 6-2 12p
3. Bosnia 6 3 1 2 8-7 10p
4. România 6 2 2 2 8-6 8p
5. Albania 6 2 2 2 4-6 8p
6. Luxemburg 7 0 1 6 1-13 1p

Ce meciuri mai sînt de jucat:
2 septembrie: Luxemburg - ROMÂNIA; Belarus - Bosnia; Albania - Franţa
6 septembrie: ROMÂNIA - Franţa; Bosnia - Belarus; Luxemburg - Albania
7 octombrie: Bosnia - Luxemburg; ROMÂNIA - Belarus; Franţa - Albania
11 octombrie: Albania - ROMÂNIA; Franţa - Bosnia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
double07
double07  •  01 Septembrie 2011, 09:36

si aparu soarele, se facu dimineata....

mucescu28
mucescu28  •  30 August 2011, 23:50

LIGA 1, LIGA BBVA, PREMIER LEAGUE, IL CALCIO, LIGUE 1 LIVE Doar aici IN HD! Super CALITATE www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info

dabala
dabala  •  30 August 2011, 19:18

Piturca este un oltean nationalist si ranchiunos! Cum sa-l lasi acasa pe Gabi Muresan, cel mai bun inchizator roman, cel mai bun om la ultimul meci cu Franta!? O sa se faca de ras cu Luxemburgul si o sa ne strice inaugurarea Stadionului National, cu Franta!! Cel mai bun coordonator din tara, Sanmartean, a fost deasemenea ignorat si s-a trezit sa-l bage-n seama doar dupa ce a fost sigur ca-i accidentat! Rusine sa-i fie!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close