FOTBAL  »  NATIONALA  »  8 ZILE MAI SÎNT PÎNĂ LA EURO

Jurnal de Euro

Articol de - Publicat vineri, 30 mai 2008 00:00

Pe durata turneului final, Marica intenţionează să scrie periodic pe site-ul său despre emoţiile competiţiei din Austria şi Elveţia.

Www.ciprianmarica.ro, adresa paginii personale a internaţio­nalului de la Stuttgart, lansată în luna martie, va fi pe durata Euro gazda unui proiect curajos pre­gătit de ata­can­tul în vîrstă de 22 de ani. “Sa­mu­raiul” in­ten­ţio­nea­ză să ţină un jur­nal de can­to­nament în timpul competiţiei con­ti­nentale şi să o­fere periodic fa­nilor săi detalii din inima re­pre­zentativei! “Fiţi alături de mine şi împreună vom încerca să atingem marea performanţă!” este, de altfel, mesajul fotbalis­tu­lui către suporteri, expus chiar pe linkul de start al site-ului.

Explică Marica: “M-am gîndit că, pînă acum, n-a mai făcut nici un jucător din ţară aşa ceva la nivelul unui turneu final. Nu ştiu dacă voi avea timp să postez chiar zilnic impresii per­so­nale, dar mă voi strădui ca la fiecare două, trei zile să vin cu noutăţi despre mine şi despre e­chipa na­ţio­nală. Vreau să pre­zint emo­ţiile pe care le voi trăi înainte şi du­pă par­tide, fi­ind­că va fi cu si­gu­ranţă o ex­pe­ri­en­ţă spe­ci­ală. Cred că voi po­vesti lu­cruri inte­resante şi i­ne­dite pentru su­por­terii Ro­mâ­niei!”.

Marica măr­tu­riseşte că are în plan să introducă pe site şi imagini exclusive din sînul reprezentativei! El promite că vor fi fotografii de la hotelul “na­ţio­nalei”, din timpul deplasărilor sau chiar din camera în care va locui!

“Vrem să vă facem mîndri de noi, să staţi cu fruntea sus cînd veţi păşi în orice ţară euro­peană, să rostiţi cu mîndrie: «Sînt su­porterul României!»”
“Chiar dacă au trecut ani de cînd m-am apucat de fotbal, pot spune că sînt la început de drum în cariera mea şi vreau să împart totul cu voi”
Ciprian Marica pe blogul personal

Solidari cu victimele din China

Ciprian Marica a dezvăluit pe pagina sa personală că a sugerat conducerii FRF ca, la “amicalul” cu Mun­te­negru, numele jucătorilor României să fie inscripţionate în limba chi­neză, în semn de solidaritate cu po­porul asiatic, victima unui cutremur devastator. Internaţionalul de la Stuttgart a propus ca tricourile respective să fie scoase apoi la licitaţie, iar sumele strînse să fie oferite pentru ajutorarea sinistra­ţilor din China. “Finalizarea acestei acţiuni depinde de negocierile dintre federaţie şi Crucea Roşie, organiza­ţie care, la meciul de sîmbătă, propune un proiect mai amplu. Am văzut drama chinezilor şi aş vrea să ştie că există oameni solidari cu ei, chiar la mii de kilometri depărtare”, a spus Marica.

4 “tricolori” din lotul pentru Euro au site-uri personale, prin care ţin legătura cu fanii: Chivu, Lobonţ, Marica şi Mutu.

18 este locul pe care-l ocupă site-ul lui Chivu la categoria “pagini personale” de pe trafic.ro, cel al lui Lobonţ fiind pe 25. Adresele lui Marica şi Mutu încă nu sînt cotate.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
 •  30 Mai 2008, 11:35

vorba aia, prostul daca nu e fudul nu e prost destul... in loc sa te ascunzi de rusine dupa ce l ai accidentat pe coman si in plus nu joci nimic de cind ai ajuns in germania, tu ai timp de site si bloguri. Tu trebuia sa fii primul trimis acasa, nu ai treaba cu Euro, pe tine te intereseaza blogurile...

 •  30 Mai 2008, 09:28

Chivu nu a mai scris nimic pe blogul sau personal de pe data de October 25, 2007

 •  30 Mai 2008, 09:25

Salut, my opinion, cred ca mai intai (referitor la China) ar fi trebuit sa te remarci ca un sustinator si al locuitorilor din Tibet, care sufera dupa urma atrocitatilor, soldatilor chinezi! Asadar mai bine joaca footbal si lasa politica!!! Toate cele bune!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close