FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Jurnalistul Vali Moraru, izbucnire după ce FRF a refuzat întrebările GSP: „E singurul ziar de sport din România!” + „Burleanu e ca-n Scînteia '88! Rădoi are ce să își reproșeze”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 17:52

Vali Moraru, moderatorul televiziunii Digisport, s-a arătat deranjat, la finalul conferinței de prezentare a lui Mirel Rădoi, de faptul că FRF nu a acceptat întrebări din partea Gazetei Sporturilor. 
 

Prezent la conferință, Marius Mărgărit, reporter special al Gazetei Sporturilor, a încercat de două ori să-i adreseze întrebări lui Mirel Rădoi, dar a fost refuzat de Gabriel Berceanu, oficial FRF, pe motiv că federația a suspendat comunicarea cu GSP. 

La finalul conferinței, Vali Moraru a avut un discurs dur la adresa celor de la FRF. 

„Este jenant ca FRF să refuze să primească întrebări de la singurul ziar de sport din România la conferința de prezentare a lui Mirel Rădoi ca selecționer. Înainte de ziua de azi, lui Rădoi nu i se putea reproșa nimic, dar azi putea să zică: «Domnilor, știu că sunt angajatul FRF, dar putem face o excepție azi. Hai să acceptăm întrebări de la singurul ziar de sport din România». Nu a făcut-o. 

Parcă suntem la mijlocul anilor '90 când Administrația Prezidențială lua acreditările jurnaliștilor când nu îi convenea ceva. Absolut penibil! Poate ar fi trebuit să plece toți ziariștii din sală, iar cei de la FRF să vorbească doar pentru camerele TV și după să plece, fără să fie întrebări. Totuși, Mirel n-ar fi meritat asta. 

Și mai e ceva. Burleanu a spus că a primit «cu entuziasm și bucurie» propunerea Comisiei Tehnice. Domnilor, au trecut 30 de ani de la Revoluție! Vine cineva și ne vorbește în limbajul ăsta?! D-asta a făcut Burleanu școli? Ca să ne povestească din Scânteia anului 88? (n.r. organ de presă al Partidului Comunist Român)”, a spus Vali Moraru în direct. 

„Situația e penibilă având în vedere că Berceanu a fost coleg cu jurnalistul pe care nu l-a lăsat să pună întrebări. Berceanu și-a început cariera uitându-se la Mărgărit ca la un ziarist adevărat. Dar propaganda spală creiere la care nu te așteptai să se întâmple asta” 
Remus Răureanu, reporter GSP, în direct la DigiSport

Vezi și:

VIDEO // Mirel Rădoi, prezentat ca selecționer: „Vă promit că atitudinea se va schimba” + Răzvan Burleanu: „E un contract pe 2 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
mgexpert
mgexpert  •  28 Noiembrie 2019, 12:06

..păi dacă nu vă place politica pumnului în gură, voi de ce o practicaţi în dauna noastră ? De ce blocaţi comentariile incomode sub pretextul cenzurării limbajului obscen ? Când o să terminaţi cu campaniile de manipulare ieftină şi meschină. Chiar credeţi că vă mai ia cineva în serios ?

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  28 Noiembrie 2019, 11:08
Postat de alex_1973 pe 28 Noiembrie 2019, 10:57

Fiecare primeste ce merita..

ioanitaoia? pai sa va spun. omul a fugit in sua ***. a fost dat pierdut. s-a intors si a avut probelme in tara. cine credeti ca il salva si pe el si pe sorescu cel cu transcendentalii pe emanuel valeriu prins cu valuta si doctor popa fde fapt inginer si el pe la transcendenti? ADRIAN PAUNESCU . si uite asa se scrie istoria si se ascund adevaruri iar muzica se cinta si ursul merge .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  28 Noiembrie 2019, 11:05
Postat de Pierre Tzutzea pe 28 Noiembrie 2019, 10:57

Domnule Moraru dar si dragi romani neconcetateni pentru ca mie mi-au luat comunistii cetatenia dat fiind prejudiciile aduse la nici 21 de ani unui sistem ce avea sa ccada ceva mai tirziu. Azi vad ca ce usr se pleaca afara si ce usor isi baga partea cu care judeca in a nu face nimic pentru tara lor. Pe vremea lui Pingelica erau altcumva treburile si mai era si legea 153 cu neincadrarea in munca. Eram persoana publica cu cceva realizari si in cele din urma am fsot ajutat de americani sa plec dupa 6 ani de scenarite de porcarii de orice doar sa te faca sa nu pleci. Nu de drag dar prin ceea ce faceam aduceam multi bani chiar lor si ma refer la spectacole ca sa fim intelesi. Spun asta pentru ca domnul Moaru si alegatorii romani au uitat si vor uita de faptul ca mai marele presedinte Planta a refuzat o intrunnire democratica cu cea care avea si ea un electorat. S-a trecut foarte usr ca de altfel si recentele imprmuturi la interese mari facute pentru problemele financiare ale tarii. Cum atunci Doamne iarta-ma sa fi suparat ca aia de la FRF nu te primesc sa pui intrebari lui Radoi si federatiei? NU ati inteles ca aceata tara nu este funtionala si apoi ca oamenii care o alcatuiesc sint alt popor? Au plecat din tara in ultimiiani 5 milioane si se tace. Se pleaca si acum iar oamenii de valoare ramin cit mai putini in Romania. Un tineret care joaca cind vor altii mai batrini care vor sa ajunga pe contracte mari unde sa nu faca nimic este deja o moda.

Am fost surprins de marele pockerist de cartier si am inteles intr-un fel tacerea lui vis a vis de Radoi cind nu a fost primit la nationala dupa un anume eveniment . Radi mintise rau de tot. A fost primit dupa ce si-a cerut scuze. Ok. Dar la putin timp Radoi pleca la poporul arab si dus a fost. A renuntat la un mod las in a mai juca la nationala. Azi spune ceva de Romania daca nu ma insel. Fapta ramine si ma gindeam la un ungur romanizat pe numele lui de BOLONI care a jucat la greu cu devotament si a slujit culorile tarii pe cind este de nationalitate maghiara. Dar Boloni este doctor stomatolog si cu surpriza am aflat ca Radoi nu are liceul terminat. Sa fie autoididact? S-a mers pe popularitate nu pe notorietate in alegerea selectionerului si cred ca s-a facut aceaiasi greseala cum s-a facut cu Hagi la nationala pe cind nu antrenase nici pe soimii patriei. Politic, interese si da bine cind vulgul decide. Nu uitati ca democratia L-a ucis si pe Cristos. Selectia valorilor in democratie face pe un *** sa fie egal in vot cu Einstein. Ma rog. UN antrenor nu staif nu ii raspundea Prodancei. Sa nu uite a viteji au fost multi si au terminat "rapusi de sistem." Cazul lui Emil Conastantinescu. Nu cred ca se poate face treaba cu amenintari. A incepe ascuntindu-ti sabiile cind nu ti-a cerut-o nimeni imi da impresia ca procedeaza ca fostii comunisti care se ocupau de curatenie de acul si ata de la boneta si nu de mincarea orbila si lipsa de armata ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează