FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - OLANDA U21

Căpitanul Olandei U21, detalii despre confruntarea cu România: „Nu pe hârtie se câștigă meciurile”

Teun Koopmeiners (23 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages
Teun Koopmeiners (23 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 13:09 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 16:09

Teun Koopmeiners (23 de ani), căpitanul naționalei Olandei U21, a vorbit la conferința de presă de ieri despre partida de debut la EURO U21, contra României.

Întrebat de jurnaliștii olandezi despre faptul că echipa sa e favorită certă în fața „tricolorilor”, mai ales că mulți dintre jucătorii echipei noastre au făcut pasul spre prima reprezentativă, mijlocașul lui AZ a ținut să-i corecteze pe jurnaliști: „Nu pe hârtie se câștigă meciurile sau competițiile. Suntem favoriți, asta e clar, dar la un turneu dinal, în special U21, pot apărea multe surprize. Să fim atenți”, a spus Koopmeines.

Teun Koopmeiners: „Avem gânduri mari, dar să o luăm pas cu pas și să ne concentrăm la primul meci, cu România”

Totodată, fotbalistul lui AZ a discutat și despre revenirea Olandei la Campionatul European și planurile pe care echipa batavă la are: 

"E un sentiment frumos să fim aici. Ați văzut terenul, e unul frumos, cu toate panourile alea care arată Campionatul European. Faptul că îmbrăcăm acest tricou, cu leul pe piept, la un turneu final, îți dă un sentiment aparte. Avem gânduri mari, dar să o luăm pas cu pas și să ne concentrăm la primul meci, cu România".

17,5 milioane de €este cota de piață a lui Teun Koopmeiners, conform Transfermarkt. Lotul României U21 valorează 19,35 milioane de euro

17 selecțiia strâns Teun Koopmeiners pentru selecționata de tineret a Olandei. Mijlocașul a evoluat într-un meci și pentru naționala mare: Olanda - Mexic 0-1 (amical, 7 octombrie 2020)

VIDEO. MATCH PREVIEW » România U21 - Olanda U21

Citește și alte știri despre echipa națională U21:

Scăpăm de două vedete ale Olandei? Vești de ultimă oră din naționala batavă înainte de România U21 - Olanda U21

România U21 se pregătește la baza unei foste adversare a celor de la FCSB » Imagini de la antrenamentele lui Mutu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează