FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA 0-0

Trei „tricolori” remarcați de Gabi Balint + „Rezultatul e bun”

Gabi Balint, fostul mare internațional, a analizat remiza României cu Kosovo, scor 0-0/ foto: Raed Krishan (GSP) +35   FOTO
Gabi Balint, fostul mare internațional, a analizat remiza României cu Kosovo, scor 0-0/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 09:27 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 10:14

Gabi Balint, fostul mare internațional, a analizat remiza României cu Kosovo, scor 0-0.

Fostul atacant a remarcat 3 „tricolori”: Horațiu Moldovan, portarul României, Radu Drăgușin și Andrei Burcă, fundașii centrali din deplasarea cu Kosovo.

Cel mai dur discurs după Kosovo - România » Florin Răducioiu: „E inadmisibil! Lamentabil! Nu meritam egalul”
KOSOVO - ROMÂNIA 0-0
Cel mai dur discurs după Kosovo - România » Florin Răducioiu: „E inadmisibil! Lamentabil! Nu meritam egalul”

Gabi Balint: „Ne-a scos Moldovan. Îi remarc și pe cei doi fundași centrali”

„Un 0-0 chinuit, era normal, terenul a fost mocirlă. Ne-am apărat bine, ne-am dăruit, dar în atac nu s-a legat nimic. Pușcaș a fost de multe ori izolat, nu l-au ajutat din spate. Noi am părut timizi când am avut mingea, am dat să scăpăm de ea. Ei au încercat mai mult, s-au străduit.

Nu le-a ieșit prea mult, dar au avut câteva faze periculoase, ne-a scos Moldovan. Îi remarc și eu pe cei doi fundași centrali. Trebuie găsită o soluție urgent pentru postul de fundaș stânga. Sorescu e talentat, dar nu e pentru postul ăla. Și Manea a avut probleme defensive.

Nu poți să riști pe un teren ca ăsta. Nu s-au văzut relațiile de joc astăzi. Fiecare a încercat individual. Stanciu a căutat să tragă de la distanță, Man a avut câteva faze, Pușcaș s-a zbătut dar degeaba. Sunt de acord că au câțiva care joacă în campionate puternice, dar dacă compari per total nu poți să spui că-s peste tot.

Rezultatul e bun că-i ținem sub noi, dar trebuie să batem acasă. Eu cred că putem să facem un meci bun în Elveția. Dacă dăm de un teren mai bun, acum poate să apară Alibec de la început, mai e Ianis Hagi, Mihăilă a încercat și el individual”, a declarat Gabi Balint, la Digi Sport Special.

+31 FOTO

VIDEO. Mihai Stoichiță, declarații după egalul României în Kosovo

Citește și:

Mihai Stoica, furibund după egalul din Kosovo: „Ce caută băiatul ăsta la națională? E jucător de ligi inferioare, ne-a exasperat!”
KOSOVO - ROMÂNIA 0-0
Mihai Stoica, furibund după egalul din Kosovo: „Ce caută băiatul ăsta la națională? E jucător de ligi inferioare, ne-a exasperat!”
„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”
KOSOVO - ROMÂNIA
„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
muzica
muzica  •  18 Iunie 2023, 13:14

D-le Tepelin,va pricepeti la scris....numai ca la fotbal international sunteti cam firav !Cum d-le ,acest Kosovo,il considerati ultima echipa din Europa ?!Are un lot dublu ca valoare financiara, raportat la al nostru,cu jucatori care puteau sa ne dea usor vreo 2 sau 3 ieri (vezi in ce campionate joaca!).Poate,tin sa ti aduc la cunostinta rezulate oficiale ,recente :2-1 cu Cehoslovacia,3-2 la Sofia cu Bulgaria,le-a dat ANGLIEI 3 goluri pe Wembley-in Israel,trebuiau sa castige,cu o ratare fenomenala in ultimul min. la scorul final 1-1 !Ca sa descreditezi pe jucatorii nostri,care ca lot,sunt ca vai de mama lor,numai de dragul de a te REMARCA,nu te onoreaza,stimate TZEPELIN !!Pretinzi de la Iordanescu,cum eu ti-asi cere cu colectivul de jurnalisti pe care ii ai la GSP,sa FII LA NIVELUL Gazzetta dello sport sau L`EQUIPE !!Cam asa stau lucrurile in REALITATE !!!

1945sv0509
1945sv0509  •  17 Iunie 2023, 11:48

Un comentariu desprins parca din gura unuia care nu a jucat in viata lui fotbal.

mirker
mirker  •  17 Iunie 2023, 11:34

Bravo Moldo ! *** , bravo! *** , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează