FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA

Un membru al Generației de Aur se revoltă după imaginea din Kosovo - România: „Parcă eram echipă de județ. E urât rău!”

FOTO: Raed Krishan +35   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2023 12:22 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 12:30

Și Florin Prunea i-a criticat pe „tricolorii” care s-au bucurat după ce golul marcat de Kosovo, în partida din preliminariile EURO 2024, terminată 0-0, a fost anulat de VAR. 

După Narcis Drejan, și fostul portar al Generației de Aur s-a declarat dezamăgit de modul în care au reacționat Marius Marin, Andrei Burcă și Valentin Mihăilă. 

În minutul 69 al meciului dintre Kosovo și România, golul înscris de Edon Zhegrova a fost anulat pe motiv de ofsaid. Decizia „centralului” olandez Danny Makkelie, luată în urma analizării fazei pe monitorul de la marginea terenului, i-a bucurat la culme pe „tricolori”, iar Florin Prunea i-a taxat.

Elvețienii ne iau peste picior: „Nu i-am văzut pe români în ultimii ani”. Și continuă: „Cu tot respectul, ...”
PRELIMINARII CE 2024
Elvețienii ne iau peste picior: „Nu i-am văzut pe români în ultimii ani”. Și continuă: „Cu tot respectul, ...”

Florin Prunea se ia de jucătorii României

„Și golul anulat... Să ne bucurăm... Aia e o imagine pe care nu ai mai vrea s-o vezi. E o imagine urâtă! Parcăm eram o echipă de județ. Or fi arătat imaginea prin Franța, prin Spania, cred că râdeau ăștia... Sunt niște jucătorii, care joacă la niște echipe.

Mihăila, ăsta, băiatul ăsta. Băi, joci în Italia! Cum e posibil așa ceva? E urâtă rău! Cu siguranță, imaginea a făcut înconjurul Europei. E ca și cum ai fi marcat un gol. Să te bucuri ca și cum ai mai marcat un gol...

E urâtă rău! E urâtă! Nu e deplasat. E urâtă. E comportament de jucător mic. Asta arată. Mi se pare că le tremurau gleznelor acestor băieți. Era momentul în care nu prea ieșeai din careu. Ce să mai întorci scorul? Întorceai tractorul? Ce să întorci? Eram jenanți”, a declarat Florin Prunea în emisiunea „DigiSport Matinal”.

Clasamentul live din grupa României

Citește și: 

Adrian Mutu, mesaj tranșant: „Ar trebui să apreciem asta”

A găsit marea problemă a naționalei după egalul din Kosovo: „Nu prea am vorbit despre ceva important”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează