FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA 0-0

Kosovo - România, lider de audiență » Câți fani au fost în fața televizoarelor

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 11:34 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 12:13

România a remizat în Kosovo, 0-0, în preliminariile EURO 2024. Meciul a fost lider de audiență vineri seară.

Transmisă de Antena 1, de la ora 21:45, partida Kosovo – România a fost cel mai urmărit eveniment al serii de vineri, fiind în topurile audiențelor. 

Cel mai dur discurs după Kosovo - România » Florin Răducioiu: „E inadmisibil! Lamentabil! Nu meritam egalul”
KOSOVO - ROMÂNIA 0-0
Cel mai dur discurs după Kosovo - România » Florin Răducioiu: „E inadmisibil! Lamentabil! Nu meritam egalul”

Kosovo – România, lider de audiență

În timpul meciului, postul TV a fost urmărit de 1,8 milioane de euro telespectatori. Antena 1 a avut un rating, pe publicul comercial, de 9,2, cu multe peste locul 2 în clasament, ProTV (5,2). La nivel național, cifrele au arătat asemănător. Antena 1 a avut un rating de 9,2, în timp ce ProTV a avut 5,7.

Nu am simțit că a fost ziua mea, oricum asta era cel mai puțin important. E un punct câștigat, muncit, am avut caracter. Absolut toți băieții s-au dăruit 100%, ne-am angajat la un joc de luptă și angajament, chiar dacă nu e specificul nostru. Am gândit jocul pentru 3 puncte, dar știam că urma să fie un meci foarte dificil.

Aveam și o plasă de siguranță, anume egalul, având avantajul clasamentului. A fost un joc direct. Am făcut și o modificare la pauză, am întors triunghiul de la mijlocul terenului, pentru că pierdem mingea a doua. L-am vrut pe Stanciu mai aproape de Pușcaș și să închidem mai bine mijlocul cu Băluță și Marin. Îmi doresc să cred că am mai făcut un pas spre obiectivul nostru.

- Edi Iordănescu

Clasamentul live din grupa României

Citește și: 

Mihai Stoica, furibund după egalul din Kosovo: „Ce caută băiatul ăsta la națională? E jucător de ligi inferioare, ne-a exasperat!”

Pe cine vrea Dragomir selecționer: „Se vede cu ochiul liber!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează