FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA 0-0

Ce l-a deranjat pe Șumudică în Kosovo – România: „Nu am avut curaj. Ne-am mulțumit cu puțin” » A remarcat 4 „tricolori”

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 07:38 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 09:03

Marius Șumudică, antrenor la Al Raed, a comentat egalul României în Kosovo, 0-0, în al treilea meci din preliminariile EURO 2024.

Tehnicianul a fost deranjat de lipsa de inițiativă a jucătorilor lui Edi Iordănescu, remarcând problemele la construcție.

Mutu, după Kosovo - România: „Nu credeam că în 2023 mai există așa ceva”
Kosovo - România 0-0
Mutu, după Kosovo - România: „Nu credeam că în 2023 mai există așa ceva”

Analiza lui Marius Șumudică, după Kosovo - România

„Au fost și lucruri pozitive, și lucruri negative. Am văzut forța grupului, dorința de victorie. Am văzut gestul jucătorilor după ce s-a anulat acel gol cu VAR, deci au fost foarte bine montați de către antrenor.

A fost un joc influențat de calitatea terenului, dar nu știu dacă ne-a dezavantajat. Am văzut o echipă care a construit mult mai bine decât noi. Am fost dominați la mijlocul terenului. Ei au fost mult peste Marin și Băluță. Am pierdut mijlocul terenului, dar am câștigat doi fundași centrali, Burcă și Drăgușin. Plus Moldovan, care a fost omul meciului. 

În plus, nu am avut curaj, ne-am mulțumit cu puțin. Nu am încercat să ieșim cu mingea la picior pe zonă centrală. OK, terenul a fost foarte greu, dar n-am avut nicio construcție, nici cu fundașii centrali și nici cu mijlocașii centrali.

Schimbările au adus un oarecare plus. Atât Coman, cât și Man, nu s-au descurcat în prima repriză. Când au intrat Ianis și Mihăilă, cu acțiuni perpendicular pe poartă, au destabilizat adversarii. Pușcaș a vrut mult, dar fără realizări. 

Se vede că tehnica îl trădează. Este genul de jucător care are nevoie de spațiu, să se lupte cu adversarul. Mi-a plăcut Sorescu, a intrat bine. A împins jocul și a avut câteva acțiuni terminate cu șut la poartă. Din ce văd, Sorescu este o pierdere pentru FCSB”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea Digi Sport Special.

În opinia mea, am întâlnit cele mai slabe echipe din grupă. Vom avea cu Elveția și Israel, contracandidatele pentru primele două locuri. Sperăm să scoatem puncte în următoarele meciuri, pentru că o grupă se câștigă, în general, când nu te împiedici de outsideri. Până acum, noi am făcut bine. Dar nu trebuie să fie un bonus meciul cu Elveția. Trebuie să încerci să iei punct sau puncte. În plus, e obligatoriu să bați Israelul la București.

Trebuie să marcăm în Elveția! Dacă nu marchezi, nu poți să reziști 90 de minute, pentru că nu vei întâlni echipe cum ai întâlnit până acum. Elveția are jucători de calitate, care marchează. Cu siguranță, va marca!  Dacă vom obține victoria, ceea ce e destul de greu, luăm o opțiune serioasă cel puțin pentru locul doi

- Marius Șumudică

Clasamentul live în grupa României din preliminariile EURO 2024

+31 FOTO

VIDEO Concluziile lui Mihai Stoichiță, după Kosovo - România 0-0

Citește și: 

„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”

Cornel Dinu a făcut praf doi titulari ai României: „După nume cred că e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal” + „Nu poate fi primit nici în Camora napoletană”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
Nae_4774
Nae_4774  •  17 Iunie 2023, 11:04

Iar Șumudică?

magic4ever
magic4ever  •  17 Iunie 2023, 10:46

Mihaila si Hagi trebuie sa joace titular,sunt mai buni decat Coman si adormitul de Man

1945sv0509
1945sv0509  •  17 Iunie 2023, 10:46

Jalnica fituica numita gsp in care dragomir si *** sunt vedete.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close