FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV Ladislau Boloni și FRF au căzut de acord asupra celor două clauze care blocau numirea! Ce mai așteaptă Burleanu

Ladislau Boloni (68 de ani) și Federația Română de Fotbal au căzut de acord asupra a două clauze importante.
Ladislau Boloni (68 de ani) și Federația Română de Fotbal au căzut de acord asupra a două clauze importante.

Articol de - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 17:19 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 17:28

Ladislau Boloni (68 de ani) și Federația Română de Fotbal au căzut de acord asupra a două clauze importante. Decizia cu privire la viitorul selecționer ar fi acum în mâinile lui Răzvan Burleanu (37 de ani), cel care a negociat astăzi și cu Edi Iordănescu (43 de ani). 

Telenovela instalării noului selecționer continuă. Așa cum GSP.ro a anunțat astăzi, Edi Iordănescu a discutat la Casa Fotbalului cu oamenii din conducerea FRF. Un răspuns din partea fostului antrenor de la FCSB este așteptat mâine. Între timp, progrese imporante au fost făcute și în negocierile cu Boloni. 

Budescu, deturnat din drumul spre Sepsi: antamat de o altă echipă din Liga 1
TRANSFER
Budescu, deturnat din drumul spre Sepsi: antamat de o altă echipă din Liga 1

Boloni și FRF au rezolvat două clauze importante

Ladislau Boloni a acceptat clauza impusă de FRF, potrivit căreia trebuie să plătească 1 milion de euro dacă pleacă în timpul contractului. 

De asemenea, surse federale susțin că FRF și Boloni s-au înțeles ca înțelegerea să poată fi reziliată doar dacă România termină pe locul 4 grupa din Liga Națiunilor. Adversarele din grupă sunt Bosnia, Muntenegru și Finlanda. 

Pașii făcuți de Ladislau Boloni pot fi târzii. În acest moment, mingea este în terenul lui Răzvan Burleanu. Federația așteaptă și răspunsul final al lui Edi Iordănescu. 

Surse GSP: Dacă Edi Iordănescu spune «DA» înaintea lui Boloni, e noul selecționer!

Surse GSP din cadrul Federației au dezvăluit pentru GSP.RO că „sperăm ca până mâine să dea răspunsul, dacă acceptă sau nu postul de selecționer. Mingea e în terenul lui, decizia îi aparține în totalitate! Așteptăm răspunsul lui Iordănescu”.

În acest moment, FRF așteaptă un răspuns de la Iordănescu Jr. Dacă fostul antrenor de la FCSB va accepta să preia prima reprezentativă înaintea lui Loți, atunci el va fi noul selecționer, iar Boloni și Mutu nu vor mai fi așteptați de federali.

VIDEO Florin Bratu a vorbit despre dilema selecționerului: „Sperăm să se rezolve curând”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Un antrenor din Liga 1 surprinde cu o propunere pentru FRF: „Echipa națională are nevoie de doi antrenori”

Gică Popescu e contrariat de situația echipei naționale: „De ce refuză antrenorii? Nu vor să lucreze cu conducerea FRF?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (61)
wrx.
wrx.  •  19 Ianuarie 2022, 07:47
Postat de brentford pe 18 Ianuarie 2022, 21:38

Sau nu,in cazul in care West Ham ar face investitii masive,cel putin 3 jucatori de super calitate

Succes diseara!

gicab
gicab  •  18 Ianuarie 2022, 22:38

Edi a știut ce face când a renunțat la 500 mii

coco1987
coco1987  •  18 Ianuarie 2022, 22:00
Postat de petschovschi pe 18 Ianuarie 2022, 20:57

Domnule, problema nu e la Boloni, ci la FRF, care i-a impus o clauză de neacceptat. Cum să accepți să fii demis, după doar 8 luni, dacă nu termini pe primul loc în Nations League ? Adică cum, Boloni vine în probe ? Omul va avea mult de muncă să resusciteze echipa națională, așa că în perioada următoare Naționala va fi un șantier. În acest moment echipa națională nu are o identitate, nu are un sistem de joc, nu are niște titulari ficși, nu are jucători exponențiali, e doar o adunătură incapabilă să bată Islanda acasă în meci decisiv. Iar tu îi pretinzi lui Boloni performanțe pe termen scurt (într-o competiție semioficială precum Nations League) ? Eu credeam că următorul selecționer va încerca calificarea la EURO 2024, iar meciurile din acest an vor fi folosite pentru a pregăti cum se cuvine echipa pentru preliminariile ce vor avea loc anul viitor. Eu cred că acea clauză a fost pusă cu rea-credință, în speranța că Boloni nu o va accepta. Dacă Burleanu a introdus acea clauză cu bună credință, atunci înseamnă că e un simplu diletant, care nu percepe nivelul jalnic al echipei naționale (apropo, ca valoare, Finlanda și Bosnia sunt peste noi în acest moment).

Cu clauza pentru Nations League nici eu nu sunt de acord. E o aberatie. Daca ea exista...fiindca pana acum vreo cateva zile se zvonea ca dl Boloni vrea contract pe 4 ani, adica fara obiectiv de calificare, ceea ce ar fi de neacceptat.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează