FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Laurenţiu Reghecampf îl înţeapă din nou pe Victor Piţurcă: ”Mai stă doi ani la naţională, dacă nu cumva mai are alt contract pe acasă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iunie 2014 15:58

Continuă contrele între Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă. Tehnicianul lui Al Hilal n-a ratat ocazia de a-l înţepa din nou pe selecţioner într-o discuţie despre Mihai Pintilii, care ar putea rata echipa naţională după transferul la formaţia din Arabia Saudită.
”Nu cred că trebuie să pierzi naţionala dacă semnezi cu o echipă din Golf. Nu văd de ce Mihai Pintilii n-ar mai putea fi convocat. Totul depinde de Victor Piţurcă. Poate că el nu agreează ideea aducerii la naţională a unor astfel de jucători, dar şi el mai are doar doi ani de contract cu naţionala României.

Asta dacă nu cumva mai are un alt contract pe acasă. Nu văd de ce n-ai miza pe un fotbalist care joacă meci de meci în Arabia Saudită în locul unuia care e rezervă în altă parte”, a spus Laurenţiu Reghecampf la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mvradulescu
mvradulescu  •  12 Iunie 2014, 08:49

Nu-i contest meritele d-lui Laurenţiu Reghecampf la câștigarea ultimelor două campionate, dar corect ar fi să nu-l mai ia gura pe dinainte. Cât era pa aici, îi găseam "scuza" că recită "versurile" ticluite de d-na Prodan, dar acum ? Ar fi o singură explicație: ori vorbește prin somn, ori a primit dispoziție fermă să nu treacă o zi fără să facă câteva "valuri" !

enjoy.the.silence.
enjoy.the.silence.  •  11 Iunie 2014, 18:06
Postat de romeverest pe 11 Iunie 2014, 17:25

Reghe viseaza cai verzi pe pereti !! Atata timp cat sunt inca in viata Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu sau Cosmin Contra.....ar trebui sa uite de Nationala Romaniei !!!

asta ai inteles tu din ce a zis reghe? si de cand Contra e in aceeasi categorie cu Dan Petrescu si cu Olaroiu? a castigat La Liga in Spania si nu stim noi? gandeste un pic inainte sa scrii, nu te arunca in gol de pe everestul tsigganesc:))

romeverest
romeverest  •  11 Iunie 2014, 17:25

Reghe viseaza cai verzi pe pereti !! Atata timp cat sunt inca in viata Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu sau Cosmin Contra.....ar trebui sa uite de Nationala Romaniei !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează