FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Legea lui Șumudică: "Dacă nu bei, nu fumezi și nu faci pipi în chiuvetă, nu ești fotbalist!" » Cum ar fi procedat în locul lui Contra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 21:44

Marius Șumudică, tehnicianul campioanei Astra, le-a luat apărarea celor patru jucători dinamoviști care au fost trimiși acasă de selecționeru Daniel Isăilă, după ce au fost prinși băuți în avionul ce transporta naționala U21 în Spania. 

"Cine nu bea, nu fumează și nu face pipi în chiuvetă nu e fotbalist. Asta e o vorbă în folclorul nostru, asta i-aș spune și lui Florentin Petre.

Nu sunt de acord nici cu Dorinel Munteanu. Păi, ce, el nu a băut niciodată? Eu nu știu unde e adevarul, că Ionel Ganea povestea că Dorinel obișnuia să bea până leșina. 

Eu, dacă aveam patru jucători la Astra care făceau asta, nu i-aș fi suspendat. I-aș fi pus să se antreneze cu echipa, dacă la națională nu îi primeau.

Eu sunt sigur că treaba asta cu alcoolul prin avioane se întâmplă la absolut fiecare club din lume", a declarat Șumudică, la TV Sport Ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1000178413349421
Adrian George  •  23 Martie 2017, 17:18

bravo sumudica...aici ai dreptate..majoritatea beau..si eu o zic..nu e doar vina lor..e s vina federatiei..bautura au luato din avion nu de acasa..federatia unde era..la vip..oare unde..nu va mai luati de omu asta,...chiar e antrenor..cu lot mai micut si mai slab ca valoare a aratat ca e antrenor fata de rghe pe care il laudati doar voi jurnalisti de doi bani,,..

kyil
kyil  •  23 Martie 2017, 08:50

cu asa valori, asa rezultate , cu asa mentalitate asa circ avem. fotbalul nostru e plin de asemenea specimene, alcolisti, fumatori, pariori, inculti si chiar drogati ca mutu

887888274661367
Pompiliu Bota  •  23 Martie 2017, 08:39

Asta inseamna sa fii *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează