FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Legenda despărțirii brutale dintre Răducioiu și Janine: cum au intrat frații Becali cu forța peste creatoarea de modă » Victor Becali la GSP Live: „Cum, domnule, cu topoarele?!”

Prezent în direct la GSP Live, fostul impresar al lui Răducioiu, Victor Becali a +11   FOTO
Prezent în direct la GSP Live, fostul impresar al lui Răducioiu, Victor Becali a

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 13:12 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 20:44

La GSP Live, fostul impresar al lui Răducioiu, Victor Becali, a fost întrebat despre veridicitatea unei legende cunoscute în fotbalul românesc: el și fratele său, Ioan Becali, ar fi intrat cu forța în casă peste creatoarea de modă Janine, pe atunci iubita lui Florin Răducioiu, pentru a recupera banii fotbalistului. 

Legenda circulă în fotbal încă de la începutul anilor ‘90, după ce Florin Răducioiu s-a transferat în Italia. În acea primăvară, atacantul naționalei se îndrăgostise de Miss România, Eugenia Ștefan, fost manechin care ulterior a devenit creatoare de modă, luându-și numele Janine. 

Peste ani, Răducioiu a dat câteva detalii despre relația lui cu Janine

„Mă îndrăgostisem până peste cap de ea, era un fotomodel celebru al acelor ani. Toată ființa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese niște contracte în Italia și terminase o idilă cu Florin Segărceanu. (…) Am greșit și nu l-am ascultat atunci pe Giovani Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunț la Janine, dar nu am făcut-o decât foarte târziu. Despărțirea s-a petrecut într-un fel foarte dur”.  

+7 FOTO

Atmosfera vremii este descrisă și de Cornel Dinu în cartea sa, Misterele lui Mister

Fost secretar de stat, Cornel Dinu asistase în 1991 la o scenă în care impresarii Dan Alban și asociatul său, Ioan Becali, încercau fără succes să obțină o sumă de bani de la clientul lor, Florin Răducioiu, transferat între timp la Verona: 

„Dan (n.r. - Alban) a zis: „A pus mâna nenorocita aia de Janine pe bietul copil, i-a sucit capul. E schimbat total, parcă l-a hipnotizat. O să vorbesc mâine cu directorul lor sportiv cu care am făcut transferul de la Bari, să-i oprească din salariu. O să-i recuperezi.” Atât i-a trebuit lui Giovanni. A luat foc mai rău decât în mașină, pe drum. 

Aproape o jumătate de oră, Giovanni a vorbit cu Florin, dar și cu Janine, care a acceptat să-l asculte. Ce mi-au auzit urechile este imposibil de reprodus. Începea pașnic dialogul cu ei și, imediat, declanșa o tiradă de amenințări auzite doar în cele mai înfiorătoare scenarii de groază”. 

 Legenda spune că Răducioiu i-ar fi lăsat iubitei sale un card pe care se afla o sumă importantă de bani, iar ulterior a constatat că banii s-ar fi evaporat. În acel moment, jucătorul a apelat la impresari pentru a recupera ce se mai poate recupera din suma pierdută. 

Ioan Becali și fratele său, Victor, au mers acasă la iubita fotbalistului care nu a vrut să deschidă. Cei doi ar fi spart ușa cu topoarele, bruscând-o pe iubita clientului lui, iar la plecare au luat din apartament până și hainele de blană din șifonier.  

Ce a spus Victor Becali la GSP Live: 

Prezent la GSP Live, în septembrie 2020, Victor Becali a fost întrebat dacă legenda este adevărată. Râzând cu subînțeles, fostul impresar a spus:  

„V-am mai spus și când m-ați întrebat despre banii pe care spune Cornel Dinu că i-a luat de la noi. Eu sunt un pic amnezic. Am avut o perioadă de detenție de patru ani și jumătate în urma căreia am devenit puțin amnezic” 

- Când vreți să confirmați ceva, dar nu vreți să spuneți clar, declarați că sunteți amnezic… 
- În toate poveștile, evident, mai există un sâmbure de adevăr. A existat o poveste, știu povestea cu Răducioiu, dar a trecut foarte mult timp. Totuși, asta cu topoarele… Doamne, ferește! Cum să folosești toporul?!

GALERIE FOTO Fiica lui Marius Șumudică face senzație! Se iubește cu un tânăr fotbalist, fost la Benfica

GALERIE FOTO Triunghi amoros: Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din sport

GALERIE FOTO Oana Marica, fosta lui Marius Niculae, duce o viață de lux » Cum face bani „Bunesa de la Urlați”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
elefterie
elefterie  •  08 Aprilie 2023, 08:14

Dar despre Fatih Terim (căruia i-au încheiat "cu stil" cariera) ce mai spun acum frații Becali? Baștanii de la Galatasaray îl așteaptă pe Giovani la o cafea, ca între prieteni desigur...

temujin
temujin  •  08 Aprilie 2023, 02:01

O stire sportiva SENZATIONALA, marca GSP!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Aprilie 2023, 20:02

...acum se foloseste ...drujba ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează