FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA

Brigadă din Slovenia delegată la Liechtenstein - România

Matej Jug
Foto: Imago
Matej Jug Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 20:05 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 20:39

FIFA a delegat brigada de arbitri care va conduce partida Liechtenstein - România, ultima pentru „tricolori” în această campanie a preliminariilor Campionatului Mondial.

  • România joacă în deplasare cu Liechtenstein de la ora 19:00, în ultimul meci din preliminariile CM 2022. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Pro TV. 

Astfel, la partida contra Liechtensteinului, România va avea parte de o brigadă slovenă, avându-l la „centru” pe Matej Jug (41 de ani).

Acesta va fi ajutat la cele două tușe de Matej Zunic și Manuel Vidali, iar al patrulea oficial fiind David Smajc. În camera VAR vor fi Nejc Kajtazovic alături de Silvo Borosak, în calitate de VAR Assistant.

Matej Jug este arbitru FIFA din 2007 și singurul contact cu fotbalul românesc la nivel de reprezentative a fost în noiembrie 2016, când a fost arbitru de rezervă la meciul României cu Polonia, din preliminariile CM din 2018, pierdut de „tricolori” pe Arena Națională cu scorul de 0-3.

Liechtenstein - România, prindem ultimul tren de baraj?

Mirel Rădoi (40 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a susținut o conferință de presă înainte de meciul „tricolorilor” cu Liechtenstein.

„Nu trecem prin momente foarte bune, a rămas o doză de dezamăgire după partida cu Islanda. Cred că și mâine ne vom gândi atât la ce s-a întâmplat acolo, cât și la ce se va întâmpla între Macedonia de Nord și Islanda. Sper ca frustrarea acumulată cu Islanda să o arătăm mâine, în începutul de meci. 

Am început campania cu o victorie, trebuie să o terminăm cu una. Să nu câștigăm aici ar fi o rușine, putem ajunge de la dezamăgirea cu Islanda la o rușine aici. Va trebui să fim foarte atenți, adversarul vine după un rezultat care e clar că nu i-a convenit. Sunt sigur vă vor aglomera zonele, trecerea timpului va fi în avantajul lor”.

VIDEO Rădoi, declarații înaintea ultimului meci din preliminarii: „Nu cred că vor fi concentrați 100%, am trecut și eu prin asta”

Citește alte știri despre echipa națională:

Denis Alibec nu e menajat: „Are fizic de om pofticios, nu de accidentat!”

Adrian Rus, cu gândul la meciul contracandidatei: „Sper să ne ajute islandezii”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează