FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA

FOTO Golul Islandei a avut ecou și la Vaduz! Ce au strigat fanii României după reușita așteptată de „tricolori”

Suporterii României la Vaduz //  foto: Raed Krishan - GSP +44   FOTO
Suporterii României la Vaduz // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 20:16 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 21:01

Susținătorii României, în număr mare la meciul dintre Liechtenstein și România din Vaduz, au scandat energic după golul Islandei din meciul cu Macedonia de Nord

În minutul 54 al meciului dintre Macedonia de Nord și Islanda, Thorsteinsson a egalat la 1 pentru oaspeți, la chiar primul lor șut pe poarta adeversă! Golul, unul extrem de important pentru România, a avut ecou și la Vaduz! 

Golul Islandei a provocat urale la Liechtenstein - România

Reușita i-a trezit la viață pe suporterii României din tribunele stadionului Rheinpark. Cei aproximativ 1.500 de români din tribune au dat drumul la urale. Ei au scandat secunde în șir „Islanda, Islanda” și i-au împins pe „tricolori” de la spate prin energia lor.

În momentul golului înscris de islandezi, România conducea cu 1-0, grație golului înscris de Dennis Man în startul partidei.

Din păcate pentru români, Macedonia de Nord a reintrat în avantaj în minutul 65. Instant, românii de la Vaduz au fost reduși la tăcere. Macedonenii s-au impus cu 3-1 în fața Islandei, iar România a ratat barajul pentru CM 2022.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
urmeaza_tilul_no5_in_a_row
urmeaza_tilul_no5_in_a_row  •  14 Noiembrie 2021, 21:35

Tipic naios romanesc..de ce sa nu scoata altii castanele fierbinti pt noi??! De sa nu faca altii munca grea,dar ce noi suntem fr@ieri?? Sa munceasca altii si doppo,sa ne mandrim noi,ce tari suntem...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează