FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA, 20:45. IN DIRECT PE TVR 1

Linie dreaptă

Articol de , - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Mutu şi Chivu au răspuns întrebărilor jurnaliştilor. Ei au vorbit despre pregătirile pentru Euro, despre tensiunea dintre selecţioner şi Lupescu, dar şi despre nunta din vară a căpitanului "naţionalei"

- Începem pregătirile pentru Euro cu un adversar nu foarte puternic?

Chivu: Pentru noi meciul e la fel de tare ca şi cum am fi jucat cu Spania. E un meci de pregătire pe care îl vom folosi la relaţiile de joc şi ca să vedem cum stăm cu pregătirea. Mulţi venim după vacanţă, campionatele sînt întrerupte şi atunci e un test util.
Mutu: Israel e un adversar puternic, a bătut-o pe Rusia şi nu-l subestimăm. Am intrat în linie dreaptă pentru Euro.


-În ultimele confruntări, 1998 şi 1999, Israel ne-a bătut cu 1-0 şi 2-0. Încercăm o revanşă astăzi?
Chivu: Nu e vorba de revanşă aici, nu sîntem la război. E un meci de pregătire pe care vrem să îl cîştigăm.
Mutu: (rîde) Erau şi alte generaţii la echipa naţională, aşa că nu ne simţim apăsaţi de acele rezultate.

- Resimţiţi tensiunea dintre Piţurcă şi Lupescu?
Chivu: Acum, dacă a semnat selecţionerul contractul, dorm şi eu mai bine. Glumesc, nu ştiu dacă era cineva neliniştit şi nu văd vreo tensiune.
Mutu: E bine că s-a rezolvat problema contractului, e un selecţioner care ne place, un antrenor care a calificat echipa naţională. Ne simţim bine cu el şi vrem să continuăm.


- Echipa naţională are patru titulari din Serie A în componenţă, e o perioadă bună a fotbalului românesc?

Mutu: Aşa e, poate cea mai bună perioadă de pînă acum, jucăm...
Chivu: (rîde): Unii au familii, alţii se pregătesc să se însoare. Ne merge bine pe terenul de fotbal, dar mai cu seamă acasă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
 •  07 Februarie 2008, 02:18

inteleg ca amluat bataie,dar o cronica a meciului,nimic?

 •  06 Februarie 2008, 20:23

dezamagire mare saban nu e in echipa ce start dar asta e hai romania intrati pe cel mai tare post de radio cu 100% hip-hop bagati 194.153.235.51:8000 in winamp(ad url) shi ascultati radioul vostru favorit intrati pe cel mai tare post de radio cu 100% hip-hop bagati 194.153.235.51:8000 in winamp(ad url) shi ascultati radioul vostru favorit intrati pe cel mai tare post de radio cu 100% hip-hop bagati 194.153.235.51:8000 in winamp(ad url) shi ascultati radioul vostru favorit

 •  06 Februarie 2008, 19:55

nu stiu ce cauta Codrea la nationala, il iubeste mult Piti, il chema si cand juca in serie B, n-are fizic,n-are nimic. Codrea LASA-NE!!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează