FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

VIDEO Antrenorul cu fiu fotbalist în Liga 1 e de partea lui Edi Iordănescu în „scandalul Ianis Hagi”

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, nu e de acord cu Hagi
Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, nu e de acord cu Hagi

Articol de , - Publicat joi, 16 martie 2023 18:31 / Actualizat joi, 16 martie 2023 20:22

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, a comentat decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l chema pe Ianis Hagi la națională, dar și despre intervenția pe care a avut-o Gică Hagi în sprijinul fiului său. 

Gică Hagi a avut o ieșire fără precedent la adresa selecționerului Edi Iordănescu. „Regele” consideră că Ianis ar fi trebuit să apară în lotul lărgit. 

Apariție de Champions League » Cum s-au prezentat jucătorii Unirii Dej în Ghencea, pentru debutul în play-off-ul ligii secunde
Steaua - Dej
Apariție de Champions League » Cum s-au prezentat jucătorii Unirii Dej în Ghencea, pentru debutul în play-off-ul ligii secunde

VIDEO. Liviu Ciobotariu: „Gică Hagi a vorbit ca un tată”

„Gică Hagi a vorbit ca un tată, nu ca un antrenor. E părerea mea. Și eu am băiat care joacă fotbal, fiecare gândește în felul lui. Eu niciodată n-am vorbit despre Denis și n-am să vorbesc despre el. Gică Hagi a vorbit ca un părinte. 

Nu intru eu în alte discuții, noi suntem preocupați de noi. E clar că suntem cu gândul și la națională, suntem români, dar deocamdată frământările mele sunt la meciul de mâine”, a zis Liviu Ciobotariu la conferința de presă de azi. 

Discuții aprinse Hagi - Iordănescu

Lipsa lui Ianis Hagi de pe lista preliminară a stranierilor pentru debutul preliminariilor Euro 2024, cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie), a aprins lumea fotbalului. Gică Hagi a fost extrem de acid la Digi Sport, acuzându-l pe Edward Iordănescu că „Ianis nu e așa de important pentru națională, cum spunea prin presă, din moment ce acum e apt și nu l-a pus pe lista preliminară". 

Ianis a revenit pe gazon la finalul lui ianuarie 2023, după o pauză de un an și o săptămână, în urma unei rupturi de ligamente încrucișate ale genunchiului drept.

Edi Iordănescu l-a sunat pe Ianis Hagi

Surse federale susțin că selecționerul și-a anunțat stafful că a discutat cu Ianis când a făcut lista de principiu. „L-a sunat, așa cum a făcut-o mereu anul trecut. Și i-a explicat de ce nu îl cheamă acum. L-a urmărit atent în fiecare meci de la revenire și a observat că Ianis are o anumită reținere în joc".

Dezvăluirile au continuat: „Edi a mai avut un reper. Rangers l-a fost folosit 18 minute în campionat, dar nu și în următoarele două runde. În prima n-a prins lotul, în cealaltă a stat pe bancă. Ianis a bifat apoi 45 de minute în Cupă, dar imediat, în campionat, iar nu a fost în lot.

Ulterior, a avut doar apariții foarte scurte. I-a zis că preferă să-l lase acum la club, să se antreneze, să acumuleze. Că putea să-l pună pe lista preliminară, dar nu avea rost din moment ce consideră nu e încă pregătit pentru națională. Și Ianis a înțeles".

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Apariție de Champions League » Cum s-au prezentat jucătorii Unirii Dej în Ghencea, pentru debutul în play-off-ul ligii secunde

EXCLUSIV Gigi Becali șochează din nou! Decizia de ultim moment în privința antrenorului cu Licență Pro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Martie 2023, 20:56

da...s a votat ...majoritatea credem ca nu merita chemat la nationala ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează