FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

Împotriva lor vom debuta în preliminariile Cupei Mondiale din 2022 » Cine sunt cei mai importanți jucători din lotul Macedoniei de Nord

Goran Pandev (dreapta) este cel mai periculos jucător din lotul Macedoniei de Nord FOTO Imago
Goran Pandev (dreapta) este cel mai periculos jucător din lotul Macedoniei de Nord FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 22:03 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 00:40

Selecționerul Macedoniei de Nord, Igor Angelovski (44 de ani), a anunțat lotul pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, care se va desfășura în Qatar. Macedonia de Nord va debuta împotriva României, pe 25 martie, la București (Arena Națională).

  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Cel mai important jucător care se află în lotul Macedoniei de Nord este Goran Pandev, jucător important în atacul lui Genoa. Vârful și-a anunțat retragerea în vară, după ce va participa, în premieră, la EURO 2020. La returul programat pe 8 septembrie, la Skopje, aproape sigur nu va fi în lot. Pe lângă Pandev, Igor Angelovski i-a mai selecționat din Serie A pe mijlocașul Elif Elmas de la Napoli și atacantul Ilia Nestorovsky de la Udinese.

Macedonia de Nord mai are în lot doi jucători importanți care evoluează în campionatele din Vestul Europei: fundașul Ez Alioski de la Leeds United și mijlocașul Enis Bardi de la Levante.

Lotul Macedoniei de Nord pentru primele trei meciuri din preliminariile CM 2022:

  • PORTARI: Stole Dimitrievsky (Rayo Vallecano, Spania), Damian Shishkovsky (Doxa, Cipru), Martin Bogatinov (Ethnikos, Cipru), Risto Yankov (Rabotnichki, Macedonia de Nord)
  • FUNDAȘI: Stefan Ristowski (Dinamo Zagreb, Croația), Visar Musliu (Fehervar, Ungaria), Egzon Beitulai (Shkendija, Macedonia de Nord), Kire Ristevski (Ujpest, Ungaria), Darko Velkovski (Rijeka, Croația), Ez Alioski (Leeds, Anglia), Dzeko Zaikov (Charleroi, Belgia)
  • MIJLOCAȘI: Enis Bardi (Levante, Spania), Arian Ademi (Dinamo Zagreb, Croația), Boban Nikolov (Lecce, Italia), Stefan Spirovski (AEK Larnaca, Cipru), Elif Elmas (Napoli, Italia), Tikhomir Kostadinov (Ruzomberok, Slovacia), Daniel Avramovsky (Kayserispor, Turcia), Marjan Radesky (Pandev Academy, Macedonia de Nord), Ferhan Hasani (Partizani, Albania)
  • ATACANȚI: Goran Pandev (Genoa, Italia), Ivan Trichkovski (AEK, Cipru), Aleksandar Trajkovski (Mallorca, Spania), Ilija Nestorovski (Udinese, Italia), Krste Velkoski (Sarajevo, Bosnia), Vlatko Stojanovski (Chambly, Franța)

Macedonia de Nord, pe Stadionul Steaua

Echipele din grupa C care vor juca la București la EURO 2020 sunt Austria, Ucraina și Macedonia de Nord, iar una dintre acestea a semnat deja un contract astfel încât să utilizeze Stadionul Steaua pentru pregătire. Este vorba despre Macedonia de Nord.

Mirel Rădoi are coronavirus

Cu 10 zile înainte de primul meci din preliminariile Cupei Mondiale, echipa națională este lovită de o veste nefastă. Selecționerul Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care conferința sa de presă, programată miercuri, 17 martie, nu va mai avea loc.

Există riscul ca selecționerul să nu fie pe bancă cel puțin la primul meci din preliminarii, cel cu Macedonia de Nord. În plus, antrenamentele „tricolorilor” ar putea avea de suferit în perioada următoare, în cazul în care Rădoi va petrece mai multe zile în izolare. Totul depinde de al doilea test, pe care Rădoi îl va efectua. Dacă și acesta va ieși pozitiv, selecționerul va rata nu doar meciul cu Macedonia de Nord, cât și pe cel cu Germania!

VIDEO Rădoi, pus la colț pentru o decizie luată la națională: „Nu prea bate cu logica. E clar că nu e un experiment reușit!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Gigi Becali a reacționat după ce a aflat că Mirel Rădoi s-a infectat cu COVID-19: „Și ce mare scofală? Asta e”

Mirel Rădoi primește și o veste bună după infectarea cu COVID-19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează