FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Lupescu contraatacă: "Am parcurs toate cele 42 de județe și nu-mi imaginam așa ceva!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 19:19

Ionuț Lupescu și-a terminat campania electorală și a tras concluziile. E dezamăgit de faptul că Răzvan Burleanu contraatacă în campanie cu tot felul de favoruri pe care le promite alegătorilor. 

"Cred că în ultimii ani Federația ne-a demonstrat că nu se pricepe la fotbal. Vă spun acest lucru după ce am colindat toată țara. Sunt lucruri care se puteau face ușor. E nepricepere, asta e clar, în plus au o ură față de oamenii din Generația de Aur.

Ei acum vin și promit tot felul de favoruri votanților, așa vor să câștige. Nu m-aș fi întors în țară dacă lucrurile mergeau bine. Îmi era foarte bine acolo. Am venit să-mi fac campanie pe banii mei. Nu vreau să implic UEFA într-o campanie cu un membru UEFA, actualul șef al FRF. De asta mi-am dat demisia de la UEFA. Vreau să redresez fotbalul românesc.

Am parcurs toate cele 42 de județe. Știam că și eu și colegii mei suntem iubiți. Dar nu-mi imaginam că lumea a lăsat totul pentru a veni lângă noi să ne arate că ne iubesc. Nu doar eu, ci și colegii mei care m-au însoțit, toți am simțit asta", a zis Lupescu la Realitatea.

Alegerile pentru șefia FRF au loc miercuri, 18 aprilie. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
bulletproof
bulletproof  •  13 Aprilie 2018, 16:20

Nu, Ioane, ești tu ... prea 'slab', dar nici n-ai știut să te 'aliezi', cu oamenii care trebuie !!! Ei bine, *** ... a știut !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  13 Aprilie 2018, 10:50
Postat de masinameaeata pe 13 Aprilie 2018, 09:27

GRESIT! Talpan este un om de onoare, daca tara asta avea oameni care nu se indoaie la banii si favorurile primite, Romania era departe!

Nu-mi dau seama daca esti serios sau trollezi :)). Nu stiu cum poate cineva cu mintea la cap sa-l laude pe omul ala. Iti dai seama ca omul se lupta prin tribunale de 5 ani sa demonstreze ca s-a facut un abuz, ca Steaua a fost furata. Dar singurul om pe care-l acuza este Becali. Pai intr-o situatie din asta cum este posibil sa fie singurul vinovat??? Unde sunt oamenii din CSA care au lasat sa se intample asta??? De ce nu da in judecata generali de-acolo? Sau sa-i dea pe mana parchetului??? Si daca el e seful la juridic la CSA de decenii de ce i-a luat mai mult de 10 ani sa se sesizeze??? poate pentru ca pana atunci nu era oportun dpdv politic??? Talpan este un oportunist care s-ar visa sef la CSA. Atat

dubluv
dubluv  •  13 Aprilie 2018, 10:39
Postat de masinameaeata pe 13 Aprilie 2018, 09:27

GRESIT! Talpan este un om de onoare, daca tara asta avea oameni care nu se indoaie la banii si favorurile primite, Romania era departe!

daca tara asta ar avea doar astfel de oameni, am fi in faliment de mult. Romania are nevoie de oameni care sa munceasca, sa produca, pomanagii din astia gen 'militari' nu ne ajuta de fapt cu nimic.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează