FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Lupescu îl sfătuieşte pe Piţurcă: "Mutu nu trebuie să mai fie convocat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 12:07

Victor Piţurcă şi Adrian Mutu au avut o neînţelegere la ultima acţiune a echipei naţionale, iar selecţionerul ar putea să anunţe că Mutu nu va mai fi convocat pentru următoarele meciuri.

De asemenea, Ionuţ Lupescu a anunţat că Mutu oricum nu mai trebuie convocat din cauza vîrstei, obiectivul României fiind calificarea pentru Campionatul European din 2016: "Dacă vrei să ai un obiectiv în 2016, trebuie să planifici pentru 2016. E clar că nu poţi să-l mai iei în considerare pe Mutu sau pe alţi jucători în vîrstă", a spus Lupescu pentru Dolcesport.

Oficialul UEFA crede că România se poate califica şi pentru 2014: "Şanse matematice sînt, dar nu ştiu dacă sîntem atît de puternici încît să învingem Ungaria şi Turcia pe teren propriu. Bine, dacă ajungi la baraj, e altă problemă. Noi depindem foarte mult de forma şi de starea de sănătate a jucătorilor, însă important e jocul echipei. Dacă putem să fim activi, noi să acţionăm şi nu să reacţionăm aşa cum o facem de ani de zile, ar fi un progres", a încheiat Lupescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Martie 2013, 15:58

Si Lupescu a jucat pana la 34 de ani , iar la 32, a jucat la Campionatul European !!! Nu e fair play ! Si cum zice si nelu_antonescu, daca te pregatesti si ai valoare poti juca pana la 36-38...

supersolo
supersolo  •  30 Martie 2013, 15:38

La o adica... o intrebare ...daca moare Mutu ...nu se mai joaca fotbal? Nu inteleg de ce trageti de el...ca saracul ..e pe panta descendenta a carierei...e la final....mai mult nu mai poate ...ca e valoros e clar ...sau a fost ...insa prin evolutiile sale nu a dat tonul ca ar mai putea fi o solutie....de VIITOR...sper sa se inteleaga asta.

nelu_antonescu
nelu_antonescu  •  30 Martie 2013, 04:32
Postat de ronaldo666 pe 30 Martie 2013, 00:58

maldini de la nationala a plecat in 2002 dupa turneul final dar italieni intodeauna au avut inlocuitori noi nu avem

Prin exemplul cu Maldini am vrut sa zic doar ca, in cazul unor jucatori mai deosebiti, se mai poate juca si peste varsta de 30 sau 35, ba uneori aproape de 40 de ani, chiar la un nivel superior. (Vis-a-vis de declaratia lui Lupescu... Apropos de Lupescu: daca nu ma insel, eram copil, chiar si taica-su juca parca la Rapid pe la varsta aia).

Vezi toate comentariile (42)
Comentează