FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Lupu: "De ce toată lumea îl contestă pe Lucescu jr şi nu zice nimeni nimic de Mircea Sandu şi Lupescu?!"

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 februarie 2011 11:02

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu crede că selecţionerul Răzvan Lucescu ar trebui lăsat să-şi facă treaba, iar oamenii din lumea fotbalului şi fanii naţionalei să-l judece după partida cu Bosnia.

"În primul rînd, putem spune că a fost o selecţionată a României, nu echipa naţională în aceste două meciuri amicale disputate în Cipru. Nu au fost toţi jucătorii, nu ştiu cîţi dintre ei vor fi cu Bosnia.

Cît timp un selecţioner nu promovează jucători tineri nu o să avem un viitor. E mai normal să-l judecăm pe Răzvan Lucescu după meciul cu Bosnia, nu înainte. Singurul care riscă ceva în meciul cu Bosnia e Răzvan. Credeţi că dacă era Piţurcă, Lucescu senior sau altcineva şi făcea această selecţie, mai era atît de contestat? Lucescu senior şi Piţurcă au fost daţi afară după meciuri cîştigate. De ce nu-l contestaţi pe Mircea Sandu şi pe Ionuţ Lupescu?

Cu ce ne încălzeşte pe noi că vom juca cu Brazilia, Uruguay sau Columbia? Preferam să jucăm cu Bulgaria şi să ne calificăm. Doar aşa, să ne scoată ochii. Sandu şi Lupescu vor să se umple stadionul şi să mai ia nişte bani, cu ce ajută fotbalul românesc?! ", a spus Dănuţ Lupu la televiziunea sportro.

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (13)
buratino
buratino  •  05 Martie 2011, 14:33
Postat de pe 05 Martie 2011, 12:42

ce tot ne dati comentariile puscariasului DANUT LUPU la adresa lui HAGI sau VLADOIU care s-au facut remarcati prin fotbal de calitate ,decit prin furturi din magazine.lui HAGI turcii ii sarutau miinile.lui DANUT LUPU ii puneau catusele.n-am vrut sa fiu rau ,dar faptele'' vorbeste''

Spune tata ce ai de spus, ca spui bine ce spui, nu te lua dupa unii frustati de pe aici , care in loc de creier au ...sacaz.

 •  05 Martie 2011, 12:42

ce tot ne dati comentariile puscariasului DANUT LUPU la adresa lui HAGI sau VLADOIU care s-au facut remarcati prin fotbal de calitate ,decit prin furturi din magazine.lui HAGI turcii ii sarutau miinile.lui DANUT LUPU ii puneau catusele.n-am vrut sa fiu rau ,dar faptele'' vorbeste''

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Martie 2011, 11:28

Pe razvan lucescu (scris cu litere mici) l-a facut presa antrenor si apoi selectioner. Si pe ce criterii? Ca e baiat simpatic si mai scoate cate un jurnalist la un cico. Cam atat. Rezultate? Pai daca se alegea selectionerul pe rezultate trebuia ales INSTANTANEU Dan Petrescu. Daca vom considera ca "rezultat" meciul de uefa cu rapid...atunci ar fi trebuit ales Olaroiu pentru ca l-a invins pe ala micu. Daca consideram ca "rezultat" intrarea din B in Liga1 cu Brasov...pot sa zic ca mai erau vreo 30 de antrenori care au facut asta. Deci ...ce l-a recomandat pe "marele antrenor" razvan ? Baiatul lu' tata? Imaginea buna din presa? Rezultatele clar NU.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează