FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA

Miodrag Belodedici n-are dubii: „România are valoare mai mare decât Macedonia de Nord”

Miodrag Belodedici // foto: captură FRF TV
Miodrag Belodedici // foto: captură FRF TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 19:55 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 20:25

Fostul internațional Miodrag Belodedici (57 de ani), membru în Comisia Tehnică a FRF, a prefațat meciul dintre Macedonia de Nord și România din preliminariile pentru Cupa Mondială, programat în această seară, de la ora 21:45.

Belodedici a subliniat importanța unei victorii la Skopje, ceea ce ar duce România la 12 puncte după 6 etape. Fostul câștigător al Cupei Campionilor cu Steaua București și Steaua Roșie Belgrad nu are dubii în privința diferenței valorice între cele două reprezentative, considerând-o pe cea a României net superioară.

Miodrag Belodedici: „România are valoare mai mare decât Macedonia de Nord”

„Cel mai important e să obții puncte, evoluția nu contează așa mult. Am luat 6 puncte, este extraordinar, ăsta a fost țelul. Partida cu Macedonia de Nord trebuie abordată atent, meciul trebuie câștigat. Cred că suntem peste Macedonia de Nord, nu se poate compara cu noi, dar au avut și ei niște rezultate răsunătoare, precum cel cu Germania, iar la noi ne-au pus niște probleme.

Am încredere în atacanții noștri, care au arătat că sunt foarte periculoși în fața porții, când au mingea. Cred că vom marca goluri și astăzi. Mă refer la mijlocașii ofensivi, la cei de bandă. Am prieteni, cunoștințe din Macedonia de Nord, mi-au spus că nu se compară cu România. Este ceva normal. Ei spun că suntem mai valoroși, mai buni, și că le va fi foarte greu să ne învingă. Acum nu știu dacă au fost cinstiți sau nu, dar le spun că România are valoare mai mare.

Înaintea oricărui meci trebuie să te concentrezi, să te pregătești în așa fel încât atunci când intri pe teren să fii poți face efort. Trebuie atenție mare, la adversari, la mișcarea lor, la ce se întâmplă pe teren. Avem încredere în băieții noștri, cred că vor invinge”, a spus Belodedici într-un interviu pentru FRF TV.

Legenda Macedoniei de Nord, elogii pentru un român înainte de meciul direct: „A fost la fel de mare ca Beckenbauer”
MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA
Legenda Macedoniei de Nord, elogii pentru un român înainte de meciul direct: „A fost la fel de mare ca Beckenbauer”

Macedonia de Nord - România, echipe de start:

Macedonia de Nord: Dimitrievski - S. Ristovski, D. Velkovski, Musliu, Alioski - Spirovski, Bardi, Elmas - Kostadinov, Ristovski, Churlinov 
Rezerve: Iliev, Siskovski - Todoroski, Ashkovski, Ristevski, Serafimov, Trajkovski, Atanasov, Nikolov, Avramovski, Jahovic, Miovski 
Selecționer: Blagoja Milevski

România: Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora - Stanciu, Nedelcu, Cicâldău - Man, Markovic, Sorescu 
Rezerve: Vlad - Toșca, Manea, Cordea, M. Marin, Rus, R. Marin, Olaru, Ghiță 
Selecționer: Mirel Rădoi

Stadion: National Arena „Todor Proeski” (Skopje) 
Arbitru: Antonio Mateu Lahoz. Asistenți: Pau Cebrian Devis, Roberto del Palomar (toți din Spania)

Macedonia de Nord – România » Gazonul e praf!

Partida Macedonia - România, capitală pentru cursa spre locul 2 în grupă, se va disputa pe un teren deplorabil! Echipa Gazetei a inspectat stadionul Tose Proeski Arena din Skopje și a constatat că suprafața de joc este denivelată și plină de smocuri. În fața porții iarba este tocită, doar pământ!

Administratorul arenei a precizat că suprafața este deteriorată din cauza numeroaselor meciuri găzduite în ultima perioadă.

„Aici joacă echipa națională, Vardar Skopje și FK Rabotnicki. S-au jucat multe partide aici, în preliminarii, în campionat și în cupele europene. În aceste condiții, oricât ne-am strădui, este imposibil ca gazonul să fie perfect. N-are cum!”, a declarat pentru GSP responsabilul cu întreținerea suprafeței de joc de pe cel mai mare stadion din Macedonia.

Jurnaliștii locali acuză federația și consideră că terenul prost i-ar putea deavantaja pe fotbaliștii gazdă, obligați să construiască și să atace pentru a câștiga. Singura lor variantă pentru a continua cursa pentru calificarea la baraj.

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Ultimele detalii despre situația lui Ianis Hagi, depistat pozitiv la coronavirus » Revine în România cu o aeronavă privată

Antrenamentul oficial al României la Skopje, cu 17 fotbaliști » Rădoi s-a băgat la joc + Ultimele detalii de la trimișii GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  09 Septembrie 2021, 11:11

Aseara nu s-a vazut valoarea Romaniei cu Radoi pe banca...Macedonia a dominat Romania la toate capitolele,noi nu am jucat absolut nimic...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează