FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

"Magician" la birouri » Lucian Sânmărtean a fost cooptat în staff-ul Federației » Ce funcție a primit

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 11:24

Lucian Sânmărtean, 38 de ani, retras din activitate în această vară, a fost cooptat în staff-ul Federației.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a anunțat în această dimineață că "Magicianul" este noul manager sportiv al loturilor naționale de juniori. 

"Așa este, Lucian Sânmărtean este noul manager sportiv al loturilor naționale de juniori. Așa cum am procedat și cu Mirel Rădoi și cu Adrian Mutu, așa este acum și cu Lucian, pentru că mi se pare cinstit să le asigurăm continuitate în fotbal marilor sportivi.

Lucian a intrat și la școala de antrenori, s-a înscris la Licența B și va continua, la fel ca ceilalți, tot în tehnic. Însă, astfel de oameni reprezintă exemple pozitive pentru cei care-și formează noi cariere de fotbalist", a declarat Stoichiță, la TV Digi Sport. 

Sânmărtean s-a retras oficial în această vară. De-a lungul carierei, Sânmărtean a evoluat pentru Gloria Bistrița, Panathinaikos Atena, FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al-Ittihad, Pandurii, Al-Taawoun și FC Voluntari. A cucerit 2 titluri la FCSB, un titlu la Panathinaikos Atena, iar în 2014 a fost desemnat cel mai bun jucător român în 2014.

În tricoul primei reprezentative, pentru care a debutat în 2002, Sânmărtean a bifat doar 21 de apariții.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
maxp
maxp  •  06 Septembrie 2018, 22:26
Postat de romulus65 pe 06 Septembrie 2018, 12:16

Cum poate fi Lucian Sanmartean manager sportiv al loturilor nationale de juniori cand el nu a fost niciodata antrenor sau manager la un club de fotbal? Se vede incaodata ca cine pupa mana Nasului o duce bine.

Eu din cate stiu el chiar a inceput un proiect pentru juniori. Deci cred ca se ocupa deja de astfel de lucruri. Eu ma bucur pentru el.

marius.bxl
marius.bxl  •  06 Septembrie 2018, 20:01

V-ați bucurat cand sandu si dragomir au cazut.dar din istoria noastra nu ați invatat nimic.si ceașca a cazut si toti visam ca o vom duce bine. Ei bine dupa 29 de ani suntem mult mai rau

magic4ever
magic4ever  •  06 Septembrie 2018, 13:08
Postat de romulus65 pe 06 Septembrie 2018, 12:16

Cum poate fi Lucian Sanmartean manager sportiv al loturilor nationale de juniori cand el nu a fost niciodata antrenor sau manager la un club de fotbal? Se vede incaodata ca cine pupa mana Nasului o duce bine.

La fel cum este si Mirel Radoi antrenorul Romaniei U21 fara sa il recomande vreo performanta notabila...PE PILE!!!Stoichita stie mai bine...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează