FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZBATERE

Mirel Rădoi, bătăi de cap cu ultimul debutant de la națională + conflictul care a trecut neobservat: „Taci din gură, nesimțitule!”

Iancu a fost implicat, cât a jucat în Austria, și într-o scenă care l-a enervat pe Rădoi. +49   FOTO
Iancu a fost implicat, cât a jucat în Austria, și într-o scenă care l-a enervat pe Rădoi.

Articol de , , - Publicat joi, 10 septembrie 2020 09:28 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 11:01

Gabi Iancu, fotbalistul celor de la Viitorul, e foarte aproape de un transfer la Al Ahli și din Qatar i-ar fi mai greu să-l mai impresioneze pe selecționer. 

Rădoi ar putea să piardă un nume dintre cele la care a apelat în prima lui acțiune ca selecționer. Gabriel Iancu e pe cale să plece în Qatar, la Al Ahli, o formație care a acumulat 6 puncte din primele două etape. Viitorul a acceptat oferta arabilor, 400.000 de euro, și mai lipsește numai semnătura jucătorului pe contractul cu Al Ahli.

Îl va mai convoca Mirel și din Qatar? În trecutul recent a mai exista un român în Qatar, Dragoș Grigore. Apărătorul s-a aflat 3 ani sub contract cu Al Sailiya, timp în care a continuat să joace în națională des. Era însă o diferență de statut, fiindcă Dragoș evolua ca titular în națională, selecționerii aveau nevoie de el chiar dacă îl chemau de la o distanță mare și dintr-o ligă al cărei nivel valoric e cu mult sub acesta din Europa.

Iancu tocmai a prins naționala grație randamentului pe care l-a înregistrat la Viitorul în sezonul trecut, în care a înscris 18 goluri, a fost principalul marcator din campionat. Nici măcar așa nu a devenit foarte important în națională, a prins o bucată din partida cu Austria numai fiindcă s-a accidentat Deac și a trebuit să fie înlocuit.

Probabil că transferul lui Iancu în Qatar va fi oficializat în câteva zile. Noi am acceptat oferta pe care am primit-o, mai departe va fi decizia jucătorului" - Gheorghe Popescu, președintele Viitorului

Scandal cu Burcă

 Iancu a fost implicat, cât a jucat în Austria, și într-o scenă care l-a enervat pe Rădoi. El a intrat într-un conflict cu Burcă și a fost nevoie de intervenția lui Mirel, de pe margine, pentru ca disputa să înceteze. 

Gabi, folosit ca mijlocaș dreapta, i-a trimis o pasă neglijentă, cu călcâiul, colegului de bandă. Burcă n-a putut să controleze mingea și a rezultat un corner. Fundașul de la CFR i-a reproșat lui Iancu pasa proastă, un moment în care Gabi a reacționat: "Taci din gură, nesimțitule!". "Gabi, gata!", a strigat Rădoi și atunci au încetat să se mai certe

Mirel Rădoi, bătăi de cap cu ultimul debutant de la națională + conflictul care a trecut neobservat: „Taci din gură, nesimțitule!”
Gabi Iancu

50 de minutea prins pe teren Iancu în partida din Austria, la debutul său în prima reprezentativă. El a devenit tricolor grație evoluției de la Viitorul din sezonul trecut, în care a înscris de 18 ori în 28 de partide

VIDEO Ionuț Chirilă, indignat de filozofia lui Mirel Rădoi: „Nu-mi place servilismul lui

FOTO. Imagini tari din Austria - România 2-3

+45 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României: 

Mirel Rădoi pregătește cea mai tare achiziție pentru „barajul” cu Islanda: în ce condiții revine Răzvan Marin la lot

Cosmin Contra, avertisment pentru Mirel Rădoi: „Așa a fost și cu mine la început”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
elgabri
elgabri  •  10 Septembrie 2020, 15:52

La Viitorul Blat toti dau randament !!

baba_yaga
baba_yaga  •  10 Septembrie 2020, 13:43
Postat de steauaeuna pe 10 Septembrie 2020, 13:34

A treebuit sa vina un nou STELIST la carma Nationalei pentru a avea din nou rezultate mai bune. Acelasi STELIST a facut si Nationala mica. Mutu doar anunta primul 11 dupa ce inprealabil a primit lista de la Radoi...HAI ROMANIAAA...

„treebuit / inprealabil”:)))))) ... Se vede (de la o poștă) că a intrat pe forum un STELIST!

pirucul
pirucul  •  10 Septembrie 2020, 13:40
Postat de Manu Ion pe 10 Septembrie 2020, 12:26

Unde este conflictul ????? Numai conflicte ,certuri si scandaluri aveti cap !!!!

la iancu care este un mare jucator care nu a confirmat nicaieri si il face pe altu nesimtit desi el a dat o pasa proasta.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează