FOTBAL  »  NATIONALA  »  MALTA - ROMÂNIA 0-4

MALTA - ROMÂNIA 0-4 / Ionuț Nedelcearu are vești bune după accidentare: „Nu e grav, pot să joc”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 11:14

Stoperul rușilor de la Ufa, Ionuț Nedelcearu (23 de ani), a vorbit despre accidentarea suferită în meciul cu Malta, scor 4-0, din preliminariile pentru EURO 2020. 

„Din fericire pentru mine, sunt bine, nu e nimic grav. Am fost la spital, m-a văzut un ORL-ist și mi-a spus că e doar o fractură stabilă a oaselor nazale, dar nu mă impiedică să pot evolua. Trebuie doar să stau 10 zile cu mască. Pe teren, mai mult mi-au dat lacrimile pentru că mă gândeam că pierd EURO. Cu Malta, deja aveam 2-0, nu i-am simţit să ne pună probleme şi de aceea mă gândeam la Euro. Eu plec împreună cu ceilalţi care am fost la prima reprezentativă, ajungem la Bologna.

Am fost acasă, doar azi dimineaţă m-am întors la spital, fiindcă seara nu era doctor ORL-ist. Am văzut la spital ultimele minute. Până la urmă, sunt 4 puncte bune, pentru că meciurile importante, cu Suedia şi Norvegia, sunt la mâna noastră, pentru a ne califica”, a declarat Nedelcearu la TV Digi Sport.

Fundașul a suferit o fractură a oaselor nazale în meciul cu Malta, dar va merge în Italia, unde se află naționala sub 21 de ani, pentru a face un control amănunțit și pentru a vedea dacă va putea juca pentru „tricolorii” mici la turneul final. Ca măsură de siguranță, Rădoi l-a anunțat pe Ricardo Grigore să rămână pe poziții, iar dacă Nedelcearu nu va primi acordul medicilor, dinamovistul e așteptat în cantonamentul „tricolorilor”.

„Jucăm cu Spania următorul meci, unde, dacă prindem o zi bună, nu pierdem. Normal şi cu siguranţă ambiţia va fi foarte mare. Când vezi unde joacă ei, avem şi noi un orgoliu să demonstrăm că suntem buni şi merităm la EURO. M-am simţit bine cu Iulian Cristea, am jucat împreună şi la tineret, deci nicio problemă” Ionuț Nedelcearu

CELE 3 MECIURI ALE ROMÂNIEI LA EURO 2019

ROMÂNIA - Croația, 18 iunie, Serravalle (San Marino)
ROMÂNIA - Anglia, 21 iunie, Cesena (Italia)
ROMÂNIA - Franța, 24 iunie, Cesena (Italia)

Vezi și:

MALTA - ROMÂNIA // FOTO Accidentare urâtă a lui Ionuț Nedelcearu! Fundașul a ajuns la spital și ar putea rata primul meci de la EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează