FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO + FOTO Cineva să-l trezească! Premierul Ciolacu, gafă de proporții în cantonamentul naționalei: „La 5 ani după Revoluție, n-am mai avut fotbal”

Marcel Ciolacu, alături de Răzvan Burleanu în cantonamentul naționalei/ foto: Facebook @Marcel Ciolacu +32   FOTO
Marcel Ciolacu, alături de Răzvan Burleanu în cantonamentul naționalei/ foto: Facebook @Marcel Ciolacu

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 11:42 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 16:34

Marcel Ciolacu, premierul României, a vizitat echipa națională la ultimul antrenament înainte de meciul cu Elveția. Le-a ținut un discurs „tricolorilor”, apoi a transmis un mesaj public după calificarea naționalei la EURO 2024.

Ciolacu i-a luat prin surprindere pe elevii lui Iordănescu și i-a vizitat la Mogoșoaia, unde a urmărit și antrenamentul. Le-a ținut un discurs și nu a ratat ocazia să posteze mai multe fotografii în geaca naționalei, alături de jucători și de conducerea FRF. 

+28 FOTO

VIDEO. Ciolacu, discurs pentru naționala României

„Vreau să vă mulțumesc, ca român. După atât timp, în sfârșit avem o speranță, o nouă generație. Sper să vă țină și la acest meci. Nu aveți presiune. Jucați și acasă, o să fie record de spectatori. Ar conta imens să terminați primii. Aveam filme alb-negru și aveam echipa de fotbal”, a spus Ciolacu.

Apoi, a continuat cu un mesaj ciudat: „La vreo 5 ani de la Revoluție, a venit internetul, au venit televizoarele color, dar n-am mai avut fotbal. E cazul să le avem din nou pe toate”. În 1994, la 5 ani după Revoluție, naționala României a realizat cea mai mare performanță din istorie, sferturi de Campionat Mondial. În același an, Steaua juca în grupele Champions League.

La auzul discursului, Edi Iordănescu stătea cu mâinile în sân, lângă Burleanu, și părea deranjat de ce auzea. Spre final, selecționerul chiar s-a întors cu fața spre președintele FRF.

Premierul României a transmis ulterior și un mesaj scurt pentru urmăritorii de pe rețelele de socializare. „Suntem mândri de voi! Hai, România!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu a vizitat naționala României la Mogoșoaia

România a făcut ultimul antrenament luni seară, înainte de meciul cu Elveția în această seară, iar jucătorii și staff-ul au avut parte de un vizitator surprinzător. Deși vizitele nu sunt permise în mod normal în cantonamentul României, pentru Marcel Ciolacu s-a făcut o excepție. 

Premierul României a venit la Mogoșoaia pentru a-i felicita pe fotbaliștii care s-au calificat la EURO 2024, dar și pe cei din staff. Politicianul a stat în tribune alături de Burleanu pentru a urmări antrenamentul, iar marți seară va fi pe Arena Națională pentru a vedea meciul cu Elveția.

„Tricolorii” s-au calificat deja la EURO 2024 după 2-1 cu Israel și luptă acum pentru primul loc, care ar asigura prezența în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European. România nu trebuie să piardă pe Arena Națională pentru a termina prima în grupa din preliminarii, peste Elveția.

Citește și:

Se rupe Arena » Meciul cu Elveția intră în topul celor mai mari asistențe din istoria naționalei
România - Elveția
Se rupe Arena » Meciul cu Elveția intră în topul celor mai mari asistențe din istoria naționalei
Cei 4 jucători lăsați în afara lotului pentru România - Elveția
ROMÂNIA - ELVEȚIA
Cei 4 jucători lăsați în afara lotului pentru România - Elveția

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
larry_alex2004
larry_alex2004  •  21 Noiembrie 2023, 22:08

Vizitand nationalele in cantonament, Ciolacu in 2023 s-a facut de ras pe istorie si cultura sociala, iar E. Constantinescu in 98 s-a facut de ras dand cu piciorul in minge si cazand instant. Ce concluzii tragem?

parpalache
parpalache  •  21 Noiembrie 2023, 15:51

Intâmplator „bruxellezul”-cica social democrat-a nimerit-o!El a zis de FOTBAL!Ca așa,doi trei jucatori au mai fost!Dar cu junioratul facut tot...inainte de!De aia 5 ani de la„revoluție”!

nick7
nick7  •  21 Noiembrie 2023, 15:48

nu ca ciolacu ar fi o entitate supra inteligenta ba din contra da in gropi ca mai toti politicienii..... doar ca la el nu e voit ci din nastere, dar ce a gresit asa de mult?? e cam adevarat ca dupa 94 nu am prea avut fotbal!!!! doar ca performantele au putut fi realizate ca urmare a realizarilor de pana atunci

Vezi toate comentariile (15)
Comentează