FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Marcel Răducanu: „N-aș vrea să fiu în pielea lui Edi Iordănescu. Totul e la întâmplare” + „E pe val în Superliga, dar când vine la națională e foarte discret”

Marcel Răducanu
Marcel Răducanu

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 10:05 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 16:06

Fostul internațional român, 69 de ani, s-a arătat îngrijorat după ce a văzut amicalul România - Irlanda de Nord (1-1).

În primul amical al anului, 1-1 cu Irlanda de Nord, reprezentativa României n-a strălucit. Jocul „tricolorilor” l-a dezamăgit pe Marcel Răducanu, care a recunoscut deschis că n-ar vrea să fie în locul selecționerului Edi Iordănescu.

Barcelona a refuzat oferta de 200 de milioane de euro: „Avem încredere în băiat!”
BARCELONA
Barcelona a refuzat oferta de 200 de milioane de euro: „Avem încredere în băiat!”

Marcel Răducanu: „N-am văzut nicio schimbare față de ceea ce știam deja”

„N-am văzut nicio schimbare în jocul alor noștri, față de ceea ce știam deja. Totul e la întâmplare. Mă așteptam să zburde cu Irlanda de Nord, să văd mai multă creativitate, combinații de efect, ceva nou. Era un amical numai bun pentru așa ceva, fără presiune, cu o echipă modestă.

N-a fost cazul. Băieții au fost lenți și au avut o posesie sterilă, fără ocazii. În afara golului lui Dennis Man, nimic!”, a comentat fostul internațional, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Marcel Răducanu: „Munteanu II, Vigu și Nae Ungureanu erau de picior drept și jucau în stânga fără probleme”

Pe Marcel nu l-a convins nici explicația potrivit căreia Cristi Manea, trecut din flancul drept al apărării în cel stâng, n-ar fi făcut față pe poziția respectivă fiindcă el este un jucător de picior drept.

„Nu se poate așa ceva. Ăsta nu poate fi un motiv! Păi, pe vremea mea, Munteanu II, la Sportul Studențesc, Vigu, la noi, la Steaua, sau Nae Ungureanu, la Universitatea Craiova, erau jucători de picior drept și jucau fără probleme ca fundași stânga”, a argumentat Răducanu.

Marcel Răducanu e dezamăgit de Florinel Coman

El l-a „încondeiat” și pe Florinel Coman: „E pe val în Superliga. Omul numărul unu al Stelei. Dar când vine la națională e foarte discret.

Internațional văd că nu convinge și asta explică și de ce nu s-a transferat până acum într-un campionat puternic al Europei”.

Ce spune Marcel Răducanu despre Horațiu Moldovan și Ianis Hagi: „Ar putea fi o mare problemă”

Altfel, Marcel Răducanu s-a arătat îngrijorat de faptul că mulți dintre „tricolori” nu joacă sau joacă puțin la echipele de club. „Îi sesizezi imediat pe teren. Se vede că le lipsește ritmul. Și sunt destui, din păcate. Sincer, n-aș vrea să fiu în pielea lui Edi Iordănescu!

Mă aștept ca Horațiu Moldovan, de pildă, să piardă duelul cu Florin Niță, dacă o să continue să lustruiască banca la Atletico. Am văzut că Edi deja l-a avertizat pe Ianis Hagi că așa nu se poate.

Alaves, unde e el acum, nu-i un club cu pretenții, n-are vedete, ar fi trebuit să-i fie ușor să-și câștige locul în primul unsprezece.

Dacă băieții ăștia nu prind echipa pe la cluburile lor, selecționerul va fi nevoit să se orienteze spre oamenii din linia a doua, dar care mai joacă. Ar putea fi o mare problemă la Euro”, a analizat fostul jucător al Stelei și al Borussiei Dortmund.

Marcel Răducanu salută titularizarea lui Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăgușin? „Bine că a spart gheața la Tottenham și contabilizează minute! Cu Irlanda de Nord a făcut un meci bun pe fund, dar adevărul este că nici nu l-au prea deranjat adversarii.

Cu excepția golului, nu-mi aduc aminte să ne mai fi pus probleme”, a încheiat Răducanu.

VIDEO. ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1 » Conferința de presă a selecționerului Edi Iordănescu după meci: „Să vedem cum reușim să contruim un nucleu competitiv de jucători pentru EURO”

Citește și:

Continuă problemele pentru Edward Iordănescu » „Tricolorul” incert pentru meciul contra Columbiei

Șumudică, despre momentul în care l-a înjurat pe Mircea Lucescu: „M-a așteptat când m-am dus să iau farfuria și mi-a zis...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
John.Wick
John.Wick  •  26 Martie 2024, 14:45
Postat de Hitech pe 26 Martie 2024, 13:46

Deci pt tine faptul că Florinel și Olaru vin degeaba e o încântare? Înțeleg că ai sex incert și minte puțină, dar în halul ăsta să te depravezi?

Meri mă cu cercu și scutește-mă de vorbele de tri lei luate de pe feisbuc

Hitech
Hitech  •  26 Martie 2024, 13:46
Postat de John.Wick pe 25 Martie 2024, 23:39

Bă Tândală, răspunde la întrebare. Poți să răspunzi și de naționala kosovo, acolo ați avut ceva rezerve

Deci pt tine faptul că Florinel și Olaru vin degeaba e o încântare? Înțeleg că ai sex incert și minte puțină, dar în halul ăsta să te depravezi?

John.Wick
John.Wick  •  25 Martie 2024, 23:39
Postat de Hitech pe 24 Martie 2024, 14:28

Păcală, mai bine te uiți decât să râdă lumea de tine, ditamai perla. Dar tu langa,lângă, pt tine fcsb-iștii sunt buni și în conservă. Vai mama voastră.

Bă Tândală, răspunde la întrebare. Poți să răspunzi și de naționala kosovo, acolo ați avut ceva rezerve

Vezi toate comentariile (19)
Comentează