FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA

UPDATE „Tricolorul” care acuzase probleme medicale face deplasarea cu echipa pentru meciul cu Columbia, de pe „Metroplitano”

Florin Tănase (numărul 19) / Foto: Imago Images
Florin Tănase (numărul 19) / Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat duminica, 24 martie 2024 09:57 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 13:46

Florin Tănase (29 de ani) se confruntă cu probleme medicale înaintea meciului amical dintre România și Columbia, programat să se desfășoare marți, 26 martie, începând cu ora 21:30. Totuși, conform informațiilor GSP, fotbalistul va face deplasarea cu lotul în Spania.

  • Columbia - România are loc pe 26 martie, pe Metropolitano din Madrid. Meciul se va juca de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

Prezența pe teren a mijlocașului ofensiv de la Al-Okhdood, din Saudi Pro League, contra Columbiei era incertă. El nu a jucat niciun minut pe Arena Națională în România – Irlanda de Nord, scor 1-1.

Soluție-surpriză pentru flancul stâng al defensivei: „Edi îl poate lua în considerare”
COLUMBIA - ROMÂNIA
Soluție-surpriză pentru flancul stâng al defensivei: „Edi îl poate lua în considerare”

Tănase a încheiat cu zâmbetul pe buze antrenamentul de sâmbătă, 23 martie, alături de „tricolori”, însă fostul căpitan al celor de la FCSB a simțit pe parcursul pregătirii dureri musculare, informează fanatik.ro.

17selecții a adunat Florin Tănase pentru România, în care a marcat două goluri

Situația lui Florin Tănase va fi aflată cu exactitate astăzi (n.r. - duminică, 24 martie), când selecționerul Edward Iordănescu va lua o decizie finală în privința utilizării internaționalului român în amicalul împotriva Columbiei.

Conform informațiilor GSP, Florin Tănase va face deplasarea cu naționala pentru meciul cu Columbia, de pe „Metropolitano”.

Doi „tricolori” trimiși acasă înainte de Columbia – România

Nicușor Bancu, fundaș stânga, și Vasile Mogoș, fundaș dreapta, nu vor face deplasarea cu naționala României în Spania pentru amicalul împotriva Columbiei. Primul a părăsit cantonamentul vineri, al doilea va pleca acasă duminică.

Bancu s-a accidentat înainte de amicalul cu Irlanda de Nord, scor 1-1, și a părăsit cantonamentul chiar în ziua meciului. Mogoș s-a lovit la cap în partida de pe Arena Națională, a fost schimbat la pauză și a mers la spital, iar duminică se va întoarce la Cluj.

FRF a anunțat că Mogoș nu poate juca împotriva Columbiei, informație oferită în premieră de GSP.ro.

Vasile Mogoș va părăsi cantonamentul naționalei

„Lotul deplasat în Spania pentru partida cu selecționata Columbiei va număra 28 de jucători. După ce ieri Nicușor Bancu a plecat la club, mâine (n.r.- duminică, 24 martie) va părăsi cantonamentul și Vasile Mogoș.

Fundașul dreapta a suferit o contuzie puternică la cap în prima repriză a meciului de aseară (n.r.- vineri) și a devenit indisponibil pentru partida de marți. În urma investigațiilor amănunțite efectuate azi-noapte (n.r.- vineri spre sâmbătă) la spitalul Floreasca s-a constatat că jucătorul e în afara oricărui pericol, însă i s-au recomandat câteva zile de repaus.

Staff-ul echipei naționale le urează însănătoșire rapidă celor doi, Nicușor Bancu și Vasile Mogoș, și îi așteaptă la viitoarele acțiuni ale tricolorilor”, a transmis FRF.

VIDEO ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1 » Conferința de presă a selecționerului Edi Iordănescu după meci: „Ne doream să câștigăm, chiar dacă am ajuns la 12 meciuri fără înfrângere”

Citește și:

Fernando Alonso, chemat de comisari după accidentul lui George Russell » Spaniolul a fost penalizat cu 20 de secunde
MP AL AUSTRALIEI
Fernando Alonso, chemat de comisari după accidentul lui George Russell » Spaniolul a fost penalizat cu 20 de secunde
Bine aţi venit în viitor! Fotoreportaj GSP în metropola din lume cu cei mai mulţi oameni: fără maşini, cu metrouri automatizate şi oraşe subterane + Cum se trăieşte un meci de baseball în Japonia
GSP SPECIAL
Bine aţi venit în viitor! Fotoreportaj GSP în metropola din lume cu cei mai mulţi oameni: fără maşini, cu metrouri automatizate şi oraşe subterane + Cum se trăieşte un meci de baseball în Japonia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează