FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

exclusiv Verdictul în cazul lui Mogoș, după accidentarea suferită cu Irlanda de Nord: are interdicție 48 de ore!

Vasile Mogoș, în stânga, a suferit o comoție după lovitura primită în amicalul cu Irlanda de Nord // foto: Raed Krishan, GSP +43   FOTO
Vasile Mogoș, în stânga, a suferit o comoție după lovitura primită în amicalul cu Irlanda de Nord // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 12:45 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 12:48

Accidentat în minutul 41 al meciului dintre România și Irlanda de Nord, 1-1, lovit direct în cap de un adversar, fundașul Vasile Mogoș (31 ani) a reușit să termine pe teren prima repriză, apoi a fost transportat la spital. Fotbalistul CFR-ului se simte bine în prezent, dar nu are acordul pentru a zbura la Madrid alături de restul echipei.

În finalul primei părți a amicalului de vineri seara, fundașul dreapta de la CFR Cluj a primit îngrijiri la marginea terenului, a revenit pe gazon, însă n-a mai putut continua și în partea a doua, fiind înlocuit de Deian Sorescu,

Prunea a avut ceva de spus după România - Irlanda de Nord: „Să vorbim și despre Ianis”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Prunea a avut ceva de spus după România - Irlanda de Nord: „Să vorbim și despre Ianis”

Vasile Mogoș a suferit o comoție. Nu poate zbura la Madrid pentru meciul cu Columbia

Cum concluzia medicilor a fost că a suferit o comoție, Mogoș a mers direct la spital, pentru investigații suplimentare. Dar în cele din urmă a revenit alături de coechipieri în cantonamentul de la Mogoșoaia, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Fundașul lateral a rămas în lot, dar nu va putea participa la cea de-a doua întâlnire din programul acestei acțiuni a naționalei, meciul amical de marți, de la Madrid, cu Columbia.

În urma comoției suferite, Mogoș are interdicție să zboare 48 de ore. Deplasarea este programată duminică seara, astfel că Vasile nu va fi în lot pentru următoarea partidă amicală. Cel mai probabil, el va părăsi cantonamentul naționalei luni, zbor către Cluj-Napoca, pentru a li se alătura celor de la CFR în vederea reluării campionatului.

Edi Iordănescu a anunțat deja că Andrei Rațiu (Rayo Vallecano) va apărea împotriva Columbiei pe poziția de fundaș dreapta.

Apariția cu Irlanda de Nord a fost cea de-a 5-a prezență în teren pentru naționala României pentru fundașul de 31 de ani, care jucase ultima dată în martie 2021, în partida pierdută în Armenia (2-3) din preliminariile Mondialului 2022, în mandatul lui Mirel Rădoi.

Tot despre România - Irlanda de Nord:

„Adică eu n-am onoare?!” » A răbufnit după imaginile cu Hagi și Iordănescu: „Plenară ca pe vremea lui Ceaușescu!”

I-a vrăjit pe nord-irlandezi după 1-1 cu România! I-au dat nota 9: „A acoperit fiecare fir de iarbă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  24 Martie 2024, 07:12
Postat de Catranu pe 23 Martie 2024, 17:44

Pai la Cluj nu merge tot cu avionul???

"Cel mai probabil, el va părăsi cantonamentul naționalei luni, zbor către Cluj-Napoca" ai nevoie de traducere?

Catranu
Catranu  •  23 Martie 2024, 17:44

Pai la Cluj nu merge tot cu avionul???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează