FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

I-a vrăjit pe nord-irlandezi după 1-1 cu România! I-au dat nota 9: „A acoperit fiecare fir de iarbă!”

Conor Bradley poartă numărul 2 // foto: Raed Krishan, GSP +43   FOTO
Conor Bradley poartă numărul 2 // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 11:28 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 11:36

Publicația BelfastLive, din capitala Irlandei de Nord, i-a acordat nota 9 lui Conor Bradley (20), fotbalistul lui Liverpool integralist în amicalul cu România, scor 1-1.

Conor Bradley, fundaș dreapta legitimat la Liverpool, formație care luptă pentru titlu în Premier League, este cel mai valoros fotbalist nord-irlandez, cu o cotă de piață de 15 milioane de euro.

Bradley și-a demonstrat valoarea și vineri seara, pe Arena Națională, contra României. Utilizat în banda dreaptă în sistemul 3-5-2, tânărul apărător nord-irlandez le-a dat mari bătăi de cap apărătorilor stânga din tabăra României, mai întâi Cristi Manea, apoi Deian Sorescu. Bradley a avut un rol important și în faza golului oaspeților, cu o demonstrație de viteză și viziune.

Panduru, dat pe spate după România - Irlanda de Nord: „E ceva incredibil”
România - Irlanda de Nord
Panduru, dat pe spate după România - Irlanda de Nord: „E ceva incredibil”

Conor Bradley i-a vrăjit pe nord-irlandezi după 1-1 cu România

De înțeles, Bradley a primit cea mai mare notă din rândul jucătorilor lui Michael O'Neill. Publicația BelfastLive, din capitala Irlandei de Nord, i-a acordat calificativul 9: „A acoperit fiecare fir de iarbă, a fost jucătorul care a ieșit în evidență”.

Aproape de Bradley au fost Trai Hume, unul dintre cei 3 stoperi, și Jamie Reid, autorul golului nord-irlandez, ambii notați cu 8. La polul opus îl avem pe portarul Conor Hazard, care a greșit la golul lui Dennis Man și a fost înlocuit la pauză, lăsându-i locul lui Bailey Peacock-Farrell.

Altă publicație din Capitală, Belfast Telegraph, i-a considerat pe Bradley și Reid a fi cei mai buni nord-irlandezi pe Arena Națională, ambii notați cu 8.

„Revenire binevenită pentru eroul de 20 de ani al lui Liverpool. Explozia lui de viteză a condus la golul lui Reid și a fost o amenințare reală în atac. Un jucător magic și matur, cu atitudinea și aptitudinile corecte”, au scris jurnaliștii nord-irlandezi despre Bradley.

I-a vrăjit pe nord-irlandezi după 1-1 cu România! I-au dat nota 9: „A acoperit fiecare fir de iarbă!”
Conor Bradley, pe Arena Națională / Sursă foto: Facebook @ Northern Ireland National Team

Conor Bradley, analizat la Premier GSP: „Exploziv, talentat, energic”

Ascensiunea lui Conor Bradley a fost analizată și în platoul emisiunii Premier GSP, producția care-și propune să abordeze cele mai importante evenimente din fotbalul englez.

Jurnalistul și comentatorul sportiv Ion Alexandru s-a pronunțat în februarie pe marginea calităților pe care le-a remarcat la fundașul lui Liveprool:

„Mi se pare un jucător exploziv, talentat, energic, are foarte multe calități pe care le-am văzut și la Trent Alexander-Arnold. Sunt foarte curios cum îi va folosi Jurgen Klopp pe amândoi. Trent la mijloc mi se pare singura soluție viabilă. Nu-l văd pe Klopp scoțându-l pe Trent din primul 11, iar pe de altă parte, dacă-l vezi atât de bun pe Conor Bradley, trebuie să-l joci. Băiatul este foarte bun, mi-a plăcut foarte tare”.

Mai multe știri despre România - Irlanda de Nord:

Selecționerul Irlandei de Nord: „Cred că am controlat bine jocul României”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Selecționerul Irlandei de Nord: „Cred că am controlat bine jocul României”
Mircea Lucescu a identificat cea mai mare problemă a naționalei României: „Să facă asta până la EURO”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Mircea Lucescu a identificat cea mai mare problemă a naționalei României: „Să facă asta până la EURO”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
manu_one
manu_one  •  23 Martie 2024, 18:37
Postat de zb59 pe 23 Martie 2024, 12:27

Nea jiji deja a facut o oferta pentru Bradley! :))

N-are ciobanul bani pt asa ceva... doar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Jnb23
Jnb23  •  23 Martie 2024, 14:29

Nea Gigi îl joaca 9fals, dar după ce se botează la ortodocși altfel nu apuca minute

persanu
persanu  •  23 Martie 2024, 13:51

Si vin comentatorii prin platourile sportive sa ne spune ca stiti noi nu avem de unde sa avem jucatori ca nu jucam prin cupele europene nu facem aia nu facem ailalta. In Irlanda de Nord avem super cunoscutele echipe ca Larne, Crusaders, Linfield, Glentoran, Coleraine. Si au jucator la Liverpool si multi altii prin Championship. Dar noi nu, nu putem. Nu ba nu avem jucatori ca se fac cumetrii si prin selectii si prin posturile de antrenor puse. Ia imaginativa ca vine un prieten bun pe langa vreun antrenor de la tinere si il roaga sa ii cheme si lui nepotu, baiatu sau vreo cunostinta. SA NE FIE RUSINE. SA LUATI CARUTA LA EURO ca va fi plina de goluri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează