FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA, 8 IULIE, 3:50, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marica: "Îi transmit noului antrenor că la naţională este un grup unit"

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 18:35

Atacantul echipei, Ciprian Marica, a spus că fusul orar i-a dat peste cap pe jucători. "E o problemă pentru noi această diferenţă de fus orar, n-am reuşit să dormim prea bine în prima noapte petrecută aici. Sper ca pînă la meci să ne reglăm.

Nu se poate spune că golurile pe care le-am marcat împotriva Bosniei mi-au relansat cariera, ori că meciul cu Brazilia e vital pentru viitorul meu. Am contract cu Stuttgart încă un an şi am de gînd să-l duc la bun sfîrşit.

Nu vreau să mă consider veteranul echipei naţionale, am numai 25 de ani, dar probabil că ceilalţi jucători se uită cu alţi ochi la mine, fiind mai vechi în angrenajul naţionalei. Sînt gata să-i ascult, să le fiu de ajutor dacă e nevoie. Antrenorul care va veni trebuie să creadă în calificare şi îi transmit că poate miza pe un grup unit"

Ştefan Iovan, antrenorul care ocupă de pregătirea naţionalei României în Brazilia spune că absenţa lui Mutu, Săpunaru, Tamaş şi Raţ se va simţi în sînul echipei.

"Ne aflăm în faţa unui meci important, venim cu entuziasm după victoria din meciul cu Bosnia. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor.

Lipsa celor patru jucători e importantă, dar au fost măsuri luate de Federaţie şi acum sîntem puşi în faţa faptului împlinit. Lipsa lor contează foarte mult, am fi avut mai mult de cîştigat cu ei în teren, dar, cel puţin în apărare, avem jucători tineri care au confirmat în ultima perioadă", a spus Iovan.

România va juca împotriva Braziliei în noaptea din marţi spre miercuri, la ora 03:50, în direct pe protv şi liveTEXT pe GSP.RO

 


Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (3)
geede
geede  •  06 Iunie 2011, 20:50

Pacat pentru Ronaldo,un adevarat jucator,care nu merita o retragere in fata unei echipe de anonimi.Macar din respect pentru ei, cele 4 "vedete" trebuia sa faca deplasarea...dar ce sa le ceri..:)

c0stellino
c0stellino  •  06 Iunie 2011, 18:56

Marica , recunosc ca ,,lobul,, a fost frumos , dar la primul gol trebuie sa recunosti tu ca te-ai lovit de minge ...:) ..., adica prea bine ti-a pus-o Rat , ca oricum intra in poarta . Acum ce ai devenit , psihologul echipei , esti noul lider de echipa , ii spui si noului antrenor ca nu are ce modificari sa faca la Nationala ? Eu unul te-as chema la Nationala doar ca rezerva , nu te mai umfla in pene , sau iti e frica ca pierzi postul de titular ? Cred ca ar trebui sa-ti pui si problema asta , mai ales ca esti ,,vedeta" la echipa de club ....:))))))))

istet
istet  •  06 Iunie 2011, 18:50

Am vazut cu toti ce unit grup de 29 de jucatori avem la nationala! Realizari=0 (zero). Gura mare ca peste tot in tara dar mai putin la realizari, Dam vina pe arbitri, teren, clima, boli, echipament sau orice altceva decit lipsa de angajament si performanta! Marica mai lasa-ne cu fumurile tale. De fapt ce ai realizat tu in fotbal?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează