FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Marius Niculae, mesaj tranșant despre Mirel Rădoi: „A sărit etape normale pe care trebuia să le aibă un antrenor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2021 11:00 / Actualizat duminica, 06 iunie 2021 11:18

Marius Niculae (40 de ani), fostul atacant al naționalei României, a comentat cu sinceritate evoluția lui Mirel Rădoi la echipa națională.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Marius Niculae a fost difuzată în ianuarie.

- Marius, vreau să vorbim de Rădoi.

- Am fost coleg cu Mirel, chiar dacă am fost rivali. Am crescut la echipa națională de juniori, el a venit de la Severin. Juca libero. Am rămas în relații bune, de respect.

- Spuneai că a sărit niște etape.

- Așa este. Etape normale pe care trebuia să le aibă un antrenor. Probabil Cosmin Olăroiu l-a învățat foarte multe, i-a dat niște sfaturi și-a reușit să sară aceste etape. 

El a făcut o greșeală când s-a dus la FCSB și s-a văzut că a fost o greșeală pentru că n-a obținut rezultatele dorite. Apoi, la tineret, a avut rezultate bune, asta a fost o rampă către echipa națională.

- Ai jucat în foarte multe campionate.

- Cel mai mult mi-a plăcut în Portugalia, acolo unde am și jucat cel mai mult. Chiar dacă am avut și cele mai mari ghinioane ale carierei. Cele mai multe accidentări și cele mai multe operații acolo le-am avut. Am fost antrenat de Boloni în primul an în care am câștigat tot ce se putea câștiga: campionat, Cupă, Supercupă.

- Dar la Federație n-ai fost momit să lucrezi?

- M-ar tenta să lucrez și în Federație pentru că aș ajuta fotbalul. Momentan, mă uit să văd cum merg lucrurile. Dacă mi se oferă vreun post și ar fi pe conceptul meu, aș accepta pentru a ajuta fotbalul românesc.

- Acum din ce câștigi bani?

- Acum am niște afaceri, import produse cosmetice din țările arabe. Aduc parfumuri arăbești. Sunt foarte OK și cererea în România este foarte mare. Am mai multe magazine, chiar și în țară, am și pe site-uri. Sunt partener cu cineva. Vindem mai mult electronic odată cu pandemia. Vând foarte bine, se poate trăi din asta.

- Ai strâns ceva în carieră.

- Ha, ha, ha. Aveam ceva bani. Am avut și un divorț și s-au mai dus niște bani și-acolo. Inițial fetița a fost la mine, apoi am dat-o mamei. Pentru că e normal ca mama să crească copilul. Crește într-un mediul OK. Am depășit momentul ăsta, avem o relație foarte civilizată. Interesul nostru e ca copilul să fie OK.

Citește și:

Ne facem din nou de râs » Bucureștiul a închis sute de toalete publice înainte de startul EURO 2020! În capitală sunt așteptați mii de suporteri străini la meciurile găzduite pe Arena Națională!

UEFA publică primele date despre VAR: de câte ori s-a intervenit și câte decizii au fost corectate » Ce se va întâmpla la EURO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  06 Iunie 2021, 12:08

Felicitari lui Marius Judoka Nicolae ca spune asa ceva. Dar din pacate cuvantul lui nu are putere ... asta trebuia sa spune fostii mari antrenori ai Romaniei dar si cei care inca mai activeaza. Dan Petrescu trebuia sa spuna asta , Olariu , Razvan Lucescu , Mircea Lucescu ,Boloni , Sumudica ... pai vi tu Radoi de nicaieri si antrenezi nationalele ??? Sunt antrenori care antreneaza o viata intreaga si tot nu ajung la nationala ... dar ce sa mai vorbim ... asta este profesionalismul in fotbalul romanesc ... si mai vrem straini investitori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează