FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚIE

Marius Șumudică, declarație tăioasă despre Ștefan Radu: „Stai, bă, acolo, dacă nu îți place să joci la echipa națională”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 18:26

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a declarat că selecționerul Mirel Rădoi nu ar trebui să ducă o muncă de convingere pentru ca Ștefan Radu (33), jucătorul lui Lazio, să se întoarcă la echipa națională.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

„Eu, dacă aș fi antrenorul echipei naționale în momentul de față, nu l-aș chema. A refuzat să vină la echipa națională. Este un mare fotbalist, joacă la nivel înalt, tot respectul, dar cum să mă duc eu, echipa națională a României, să mă rog de el? Să-i pun covorul roșu, să-l aștept la aeroport?

Stai, bă, acolo, joacă la Lazio, du-te la ultrașii tăi, dacă nu îți place să joci la echipa națională. E opinia lui, dacă tu refuzi echipa națională, eu ce să fac? Să mă rog de tine? Ce e asta? Că nu înțeleg", a spus Șumudică, la TV Digi Sport.

România și-a aflat adversarele din a doua ediție a Ligii Națiunilor

Radu refuză să vină la echipa națională, pentru care a disputat 10 partide în total, ultima în 2013. Foștii selecționeri ai României au încercat să-l convingă pe „Fane” să revină sub tricolor, fără succes însă. 

300 de partideîn Serie A are Ștefan Radu pentru Lazio

VEZI ȘI:

Marius Șumudică, reacție deplasată de ziua lui: „Eu am făcut coronavirus mai devreme decât a apărut!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  05 Martie 2020, 20:18

DOMNULE stefan radu santeti liber sa faceti si sa decideti ce va convine dumneavoastra Dar eu propun o solutie renuntati la nationala romaniei ok renuntati si la nationalitatea romana ramaneti definitiv in exteriorul tari Logic nu o onorati aceasta tara nu vreti sa transpirati pentru ea Ba te doare in *** de Tara ta Nu e bine ai un orgoliu ok dar nu uita ca HAGI MUTU CHIVU ETC ETC Au update maioul pentru patrie ma intreb de ce tu nu ???? Sau tu Cine esti ???? Un Simply Ra....h ..A.. t

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  05 Martie 2020, 11:11
Postat de nealiniatul pe 04 Martie 2020, 19:34

Stefan Radu este unul dintre foarte putinii fotbalisti romani care joaca in mod constant la un nivel foarte bun. A vrut sa vina la nationala cu ani in urma si au vrut sa isi bata joc de el. Daca ar fi continuat sa vina, probabil ca azi ar fi fost terminat. Din cazul asta, FRF ar fi trebuit sa invete ceva. De fotbalisti ca Radu, nu iti bati joc. Daca nu joaca , nu ii chemi ca le faci probleme la echipa de club. Iar Sumudica.. sa mai lase golaneala, ca motivul pentru care fotbalul nostru nu merge este exact asta. Golaneala. In ziua de azi, rezultatele se obtin cu jucatori si antrenori seriosi. Nu cu golani.

BRAVO ! foarte frumos raspuns !!!!!!!!!!!!!

powerdinamo
powerdinamo  •  05 Martie 2020, 09:58

Ba Sumudica ,dar de ce te legi de Radu bai , daca nu vrea nu vrea ,ce tot va legati de el ,sunteti ca raia, sa iti fie rusine ,dar tu de ce nu vii de la turci in tara????eeeeeeeee ai explicatie,o dai ca stire??? nu,atunci taci .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează