INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANIVERSARE

Marius Șumudică, reacție deplasată de ziua lui: „Eu am făcut coronavirus mai devreme decât a apărut!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 16:04

Marius Șumudică, care azi împlinește 49 de ani, a comentat într-o manieră deplasată epidemia de coronavirus din lume, care a creat panică și a omorat oameni în întreaga lume. 

Antrenorul lui Gaziantep a avut o glumă deplasată și a amintit de problemele de sănătate avute pe 24 decembrie 2019, când a fost internat de urgență la spital. „Eu am făcut coronavirus mai devreme decât a apărut, știi cum e. Am dat în pneumonie mai devreme.”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

Marius Șumudică: „Lumea spune că sunt un om însemnat” 

Marius Șumudică a vorbit și despre cum își serbează ziua de naștere, dar și despre evenimentele nefericite petrecute pe 4 martie.

 „Îmi voi face timp să mănânc o felie de tort cu staff-ul și echipa. Seara vom ieși cu echipa și cu familiile. I-am invitat pe toți la un restaurant aici. Am mai multe lucruri pe care ar trebui să le sărbătoresc. Sunt printre cei cinci antrenori care nu au fost schimbați, Am un secund, Petre Cristian, care lucrează cu mine de vreo șapte ani de zile. A făcut infarct acum zece ani pe 4 martie. Tot pe 4 martie a fost și cutremurul din 1977. Multă lume îmi spune «Băi Șumudică, tu ești un om însemnat!». Plus că pe 4 martie i-au arestat și pe cei din «Dosarul Transferurilor»”, a adăugat antrenorul.

Citește și: 

Marius Șumudică, Mihai Leu și Răzvan Lucescu, amintiri din seara de 4 martie 1977: „Se crăpase pământul! Am dormit câteva zile în mașină”

Marius Șumudică desființează vedeta Craiovei: „Manea l-a depășit ca la crosul poștașilor! Cum să fie titular cu Islanda?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează