FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Meciul din Finlanda e decisiv pentru viitorul lui Edi Iordănescu: „Tragem linie”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 07:58 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 09:13

De rezultatul meciului de la Helsinki dintre Finlanda și România depinde soarta selecționerului Edi Iordănescu, care încearcă să evite in extremis retrogradarea în Liga C, al treilea eșalon valoric din Europa.

  • România joacă azi, în deplasare cu Finlanda, în etapa #5 din Liga Națiunilor, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV la Antena 1.
România, ultima în grupă și după meciul cu Finlanda! Putem evita totuși retrogradarea în lumea a 3-a
Finlanda - România
România, ultima în grupă și după meciul cu Finlanda! Putem evita totuși retrogradarea în lumea a 3-a

După 4 dintre cele 6 meciuri din grupă, România este ultima, cu o victorie și 3 înfrângeri. Încă un eșec ar pune sub semnul întrebării prezența selecționerului Edward Iordănescu (44 de ani) pe banca primei reprezentative și în preliminariile Euro 2024. 

Edi are ca obiectiv principal calificarea la turneul final din Germania, însă ratarea obiectivului interimar impus de FRF, câștigarea grupei din Liga Națiunilor sau măcar locul 2, ar putea zdruncina contractul. 

Edi are susținerea Federației, dar cu toate astea nu a putut răspunde răspicat la întrebarea dacă va rămâne la naţională indiferent de rezultatele meciurilor cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina, luni, în Giulești. „E o afirmaţie pe care nu pot să mă hazardez să o fac. Nu pentru că nu îmi doresc”, a declarat Iordănescu pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu: „Tragem linie la final”

Selecționerul a explicat că dacă va rata campania din Liga Națiunilor se va aşeza din nou la masa negocierilor cu Răzvan Burleanu. 

„Suport am simţit aproape necondiţionat. Cei din conducere au analizat munca mea zi de zi şi am fost asigurat că sunt foarte mulţumiți în sensul ăsta, însă ne lipsesc rezultatele! Mai mult decât atât, am fost asigurat că se doreşte o colaborare pe termen mediu-lung şi asta mă bucură pentru că îmi dă şi mai multă putere de muncă. 

Dar, în final, e necesar să trecem aşa cum trebuie peste aceste două jocuri, să tragem din nou o linie, să facem o analiză şi după aceea vedem! Tot ce este în interesul naţionalei României trebuie să meargă pe primul loc", a declarat Edi Iordănescu pentru Antena Sport.

VIDEO Imagini cu antrenamentul „tricolorilor” înainte de Finlanda - România

Citește și: 

Edi Iordănescu, înainte de Finlanda - România: „E o problemă care nu-mi dă pace”
Finlanda - România
Edi Iordănescu, înainte de Finlanda - România: „E o problemă care nu-mi dă pace”
Cine va fi căpitanul României, în absența lui Vlad Chiricheș
FINLANDA - ROMÂNIA
Cine va fi căpitanul României, în absența lui Vlad Chiricheș

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bazile
bazile  •  23 Septembrie 2022, 12:53

Nu se face nici o selectie; sunt adusi diversi favoriti. Antrenorii sunt impostori cu fumuri. Bine ca are Islanda, cu o populatie cat Drumul Taberei + Militari, baza de selectie!

TragDeTimp
TragDeTimp  •  23 Septembrie 2022, 10:27

ce performante o acut saracia asta cu ciucuri de o ajuns el la nationala nu inteleg!!!! s*** in toti conducatorii si impresarii din fotbalul romanesc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  23 Septembrie 2022, 10:05

Adi Mutu a tresarit cand a citit titlul acestui articol...„Tragem linie”

Vezi toate comentariile (5)
Comentează