NATIONALA  ·  BARAJ

Meciul Islanda - România va fi amânat! La fel se va întâmpla cu jocul de tineret România - Danemarca

Miercuri, 11 Martie, 20:40

Oficialii FRF au primit azi informații că UEFA a decis să se amâne meciurile internaționale! Decizia a fost luată, dar mai lipsește doar anunțul oficial, care se va face în două-trei zile!

Meciul Islanda - România, din 26 martie, contând pentru barajul pentru Campionatul European din 2020, dar și jocul de tineret România - Danemarca, programat pe 31 martie, la Craiova, în preliminariile Campionatului European din 2021, vor fi amânate. Vor fi suspendate, probabil, toate jocurile internaționale.

Decizia UEFA a fost luată după ce s-a constatat că mulți jucători sunt prinși în zonele „roșie” și „galbenă” și, chiar dacă vor putea să plece de acolo, trebuie să stea în carantină. 

Meciurile Islanda - România și România - Danemarca vor fi amânate!

FRF a primit semnale de la UEFA că jocurile vor fi amânate, dar decizia n-a fost încă anunțată oficial. 

Răzvan Burleanu a dezvăluit în această seară că a vorbit la UEFA și i-a anunțat că ia în calcul inclusiv ca naționala să nu se prezinte în Islanda dacă sănătatea jucătorilor va fi amenințată.Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (10)

Michele Marinela  •  12 Martie 2020, 11:23

Cel mai bine este sa va retrageti din competitie. Numai incurcati lucrurile. Va este frica de orice. Daca nu era virusul, era terenul, frigul, zapada, etc. Lasati Islanda sa mearga mai departe. Daca era meciul in Romania ce faceati? Jucatorii din Italia pe care vroiati sa-i aduceti oricum nu ar fi jucat. Pregatiti-va pentru campania urmatoare de calificari. Ca sa aveti timp pentru a roda acesta noua generatie de aur. Nu se stie dac se va mai disputa si olimpiada de la Tokyo. Asa ca este suficient timp pana in toamna. Si se rezolva si cu virusul. Sa reusiti dar, nu cred ca veti reusi.

Eugen Qy  •  11 Martie 2020, 22:34

Cum ati comenta voi "ziaristii" informatia furnizata de articol :"FRF a primit semnale de la UEFA că jocurile vor fi amânate, dar decizia n-a fost încă anunțată oficial. " , dupa un asemenea titlu:" Meciul Islanda - România va fi amânat! La fel se va întâmpla cu jocul de tineret România - Danemarca"??? "Afata e vopsit gardul, inauntru ..."

deusdat  •  11 Martie 2020, 22:33

Răzvan Burleanu, eroul nostru, neînfricat în fața oficialilor UEFA! Le-a spus-o verde în față! Ziceți cu mâna pe inimă că nu merită un nou mandat. Ei?

Vezi toate comentariile (10 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1