FOTBAL  »  NATIONALA  »  MESAJ

Mesajul lui Marica după plecarea lui Lucescu de la Șahtior și retragerea lui Adi Mutu

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2016 21:17

Ciprian Marica nu a uitat să marcheze plecarea lui Mircea Lucescu de la Șahtior, acolo unde și el a evoluat timp de 3 ani. De asemenea, atacantul l-a felicitat și pe Adrian Mutu pentru cariera sa. 

"Doi oameni lângă care am trăit momente extraordinare fac de astăzi pași noi în carierele lor. Mircea Lucescu s-a despărțit de Sahtior cu un nou succes, cupa Ucrainei.

A adunat 22 de trofee în 12 ani la Donetk și e gata de o nouă aventură cu aceeași sete de victorii! Baftă multă, nea Mircea!

Tot astăzi, Adrian Mutu a anunțat oficial ca a pus punct carierei de fotbalist sii am inteles ca va alege o cariera de antrenor. Dincolo de toate, Mutu a fost un mare jucător, care merită o ieșire din scenă în aplauzele tuturor. Mult succes, "Pele"!", a scris Marica pe Facebook.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
401343676718322
Paul Popescu  •  22 Mai 2016, 08:59
Postat de Pompiliu Bota pe 22 Mai 2016, 07:58

Ani la rand Mutu a tinut in spate nationala Romaniei. In schimb, Luce (Agentu 007 de la Șaptior) a fost știft jucator, știft antrenor, vorba regretatului Vasile Ianul.

Pompiliu, esti dus cu pluta rau vere. Pai daca Lucescu a fost stift ca jucator sau antrenor inseamna ca tu esti prost rau de tot !

polistul68
polistul68  •  22 Mai 2016, 08:50

desii nu-mi plac, nici Lucescu nici Mutu, trebuie sa recunoastem ca au avut rezultate pe care nici un al roman nu le-au vut in ultimi 10 ani....cu exceptia lui CHivu...si se pare ca nici in urmatorii 10 ani nu o sa jucatori care sa dea goluri in Italia sau Anglia, si nici ntrenro campion in Ukraina si Turcia.

of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  22 Mai 2016, 08:48
Postat de Pompiliu Bota pe 22 Mai 2016, 07:58

Ani la rand Mutu a tinut in spate nationala Romaniei. In schimb, Luce (Agentu 007 de la Șaptior) a fost știft jucator, știft antrenor, vorba regretatului Vasile Ianul.

pentru oameni ca time mi-am facut eu cont aici....*** mai mare ca tine..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează