NATIONALA  ·  ROMÂNIA U21

Metoda inedită adusă de Rădoi la națională: "După fiecare meci, le trimit mesaje antrenorilor"

Luni, 24 Decembrie 2018

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei sub 21 de ani a României, a venit cu o metodă inedită de colaborare cu antrenorii ai căror jucători sunt printre "tricolori".

"După fiecare meci la națională trimit mesaje antrenorilor pentru a le spune ce antrenamente am făcut cu jucătorii. Antrenorii trebuie să știe câtă parte fizică a făcut jucătorul la națională.

Vreau ca antrenorii să vadă deschidere de la mine. Le trimit tuturor antrenamentele, intensitatea antrenamentelor, cât durează ședința de pregătire, dar și alte informații. Dacă eu am deschidere, atunci și antrenorii au încredere în mine. Niciodată n-am trimis raportul fără să fie prezentat Comisiei Tehnice", susține Rădoi la TV Telekom Sport.

Citește și:

Mirel Rădoi a oferit numele celor trei antrenori pe care dorea să-i aducă la naționala U21 înaintea sa: "Am făcut fiecare o listă"

Cel mai lăudat dintre tricolori » Rădoi surprinde: "E printre cei mai buni din Europa" + Ce jucător crede că seamănă cu elBecali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1