FOTBAL  »  NATIONALA  »  

“Mi s-a spulberat un vis!”

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Cu un bandaj ghipsat la mîna stîngă, Daniel Coman a părăsit cantonamentul “naţionalei” extrem de afectat. Speră să treacă repede peste acest moment trist şi să participe la CM 2010.

– Dani, e vorba de ghinion?
– Puţin spus ghinion. Mi s-a spulberat visul avut de cînd m-am apucat de fotbal, acela de a juca la echipa naţională şi de a participa la un turneu final.

– Chiar nu mai sînt şanse?
– Din păcate, nu. Nu-mi vine să cred că pot rata Euro. Am vorbit şi cu nea Piţi şi i-am zis că vreau să ră­mîn şi aşa... Poate îmi va trece mai repede, dar mi-a zis că nu se poate. Sper ca Dumnezeu să mă ajute să trec peste aceste momente.

– Eşti supărat pe Marica?
– Nu! Ciprian nu are nici o vină, el a încercat să-şi facă datoria, să marcheze. Dacă e să fie cineva vinovat pentru accidentarea mea, acela sînt eu

– Vei merge totuşi la Euro?
– Da, pentru că vreau să-i susţin pe băieţi de aproape. Le urez succes!

– Cum a fost despărţirea de băieţi?
– Toată lumea a fost lîngă mine. Asta e viaţa, trebuie să mergem înainte. Nu ne putem opune destinului şi sînt convins că Dumnezeu mă va ajuta atunci cînd voi avea mai multă nevoie. Durerea e mai mare decît dacă n-aş fi fost convocat. Am trecut prin multe pînă acum, dar ce mi s-a întîmplat nu credeam că voi trăi vreo­da­tă. Am strîns din dinţi, am a­pă­rat cu umărul lovit şi tot ce am fă­cut am făcut pentru a fi la Euro iar văd că nu mai pot ajunge acolo. Nu ştiu ce voi face Nu mai vreau decît să treacă mai repede acest coşmar.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (27)
 •  27 Mai 2008, 00:43

ba prostii draqu ce sunteti ...km putety ma sa spunety despre koman ka este blatist, si ka va bucuratty de ghinionu lui ....voi nu stiti kat inseamna ptr un fotbalist sa fi accidentat ...da sa mai ai si sansa sa joci la uro si sa nu poti din kauz unei acidentari ....as ka nu va mai bagaty in seama cu niste vorbe scoase de voi....

 •  26 Mai 2008, 23:27

daca aditza zice ca Dani Coman e unul din cei mai buni portari "romani" din..Romania..poate asa o fi,...???!!!oricum...pacat,e un baiat serios Coman,merita sa fie la Euro dar,va fi la CMF 2010!

 •  26 Mai 2008, 22:35

nu se poate asa ceva ...mare ghinion cred ca e blestemat omul asta .cand ii este mai bine atunci se accidenteaza.pacat e superportar poate si decat loby ,dar asta e viata merge mai departe dany

Vezi toate comentariile (27)
Comentează