FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U23 - ITALIA U23

Mihai Răduţ: "Vreau în prima reprezentativă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Mijlocaşul lui Internaţional Curtea de Argeş, Mihai Răduţ, se declară onorat de convocarea la naţionala U23 pentru jocul de verificare contra Italiei contînd pentru grupa A a "International Challenge Trophy".

"Evident ca imi doresc sa ajung sa evoluez la prima reprezentativa. Insa pentru asta mai am  foarte mult  de muncit. Am doar 19 ani si ma numar printr cei mai tineri jucatori convocati pentru meciul cu Italia. Cu siguranta ca aceasta convocare reprezinta un pas foarte mare in cariera mea.

Totul depinde insa de evolutiile mele la echipa de club. Sper ca miercuri in partida cu Italia sa joc si sa castigam. Eu voi face tot ce depinde de mine pentru a aduce o victorie Romaniei", a spus Răduţ pentru site-ul oficial al clubului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ronaldo666
ronaldo666  •  08 Martie 2010, 23:42

mult succes in continuare mihaitza

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close