FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Andrei Ivan, umilit de Edi la națională? Cum ar fi aflat că nu e în lot la ultima convocare: „Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva”

Andrei Ivan / foto: GSP
Andrei Ivan / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 18:03 / Actualizat joi, 23 martie 2023 02:10

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a oferit o nouă perspectivă asupra absenței lui Andrei Ivan de la echipa națională. Patronul Craiovei susține că, în urmă cu două săptămâni, clubul a fost informat neoficial că Ivan și Vătăjelu ar urma să fie convocați la lot, lucru care nu s-a mai întâmplat. 

Gazeta a aflat din surse federale motivele pentru care Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Andrei Ivan, de a cărui atitudine a fost nemulțumit înainte de meciul cu Bosnia, dar și la partida cu Muntenegru, când a aflat că jucătorul, aflat în tribună, se amuza la telefon în timp ce România era condusă cu 3-0. 

Rotaru susține răspicat că nu a existat vreun caz de indisciplină care să-l aibă în prim-plan pe Andrei Ivan și a adăugat că selecționerul nici măcar nu l-a informat pe atacant că va fi în tribune la partidele cu Finlanda și Muntegeru din Nations League, ultimele la care a fost convocat. 

Mai mult, finanțatorul juveților spune că Universitatea a fost informată prin intermediul unor canale neoficiale că Ivan va fi convocat pentru duelurile cu Andorra și Belarus. 

„Ar trebui să fie clar” » Prima reacţie a Guvernului României în cazul afișării hărții „Ungariei Mari” la meciurile de fotbal
CAZUL „UNGARIA MARE”
„Ar trebui să fie clar” » Prima reacţie a Guvernului României în cazul afișării hărții „Ungariei Mari” la meciurile de fotbal

Mihai Rotaru: „Nouă ni s-a comunicat neoficial că Andrei Ivan va fi convocat”

„E adevărat, am pus pariu că nimeni de la Universitatea nu va fi convocat în această perioadă. 

Dacă aceste lucruri care se spun despre Ivan ar fi fost adevărate, n-ar fi trebuit să iasă din anturajul naționalei. Au fost multe zvonuri cum că s-ar fi certat cu X sau cu Y. Andrei a avut o problemă la gleznă de-a lungul timpului. După al doilea meci (n.r. - cu Bosnia), Andrei a făcut prima parte a antrenamentului, apoi a simțit dureri. Știu direct de la sursă. Doctorul, nimeni altul decât doctorul Stamatescu (n.r. - medicul Craiovei) s-a pronunțat și a spus «O să vedem». 

Ivan a cerut să iasă din acel antrenament, îl durea glezna. După acest eveniment, i s-a spus că fie va fi titular, fie va intra pe parcurs, apoi a aflat că nu va fi în lot. Cu UTA a jucat cu 40 de grade temperatură, dar a strâns din dinți și a terminat meciul pe picioare. Fotbaliștii Craiovei vin la națională să dea totul, vă garantez că așa au fost îndoctrinați!

Andrei Ivan, umilit de Edi la națională? Cum ar fi aflat că nu e în lot la ultima convocare: „Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva”
Andrei Ivan, surprins de camerele de luat vederi vorbind la telefon în timpul meciului România - Muntenegru 0-3 FOTO: captură video

Dar Edi n-a vorbit cu Andrei Ivan, n-a vorbit nimeni cu el! El și Mitriță au aflat apoi de pe Facebook că nu sunt în lotul de 25 și nu participă la meciul respectiv. Edi nu i-a spus nimic! Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. 

Apoi, în săptămâna premergătoare acestei acțiuni, din partea staff-ului naționalei ni s-a comunicat neoficial că Vătăjelu și Andrei Ivan vor fi convocați. Mesajul a venit de la secunzi. La momentul respectiv, Vătăjelu era apt, apoi s-a accidentat. Iar Ivan n-a fost convocat. Asta este istoria, pe scurt, așa cum am reconstituit-o eu”.

Din acel moment, de când Ivan a aflat pe Facebook că e în tribune pentru acel meci, n-a mai vorbit nimeni cu el. Observ la echipa națională o inegalitate în funcție de simpatii.

- Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

Mihai Rotaru: „N-am niciun conflict cu echipa națională”

În încheierea intervenției, Mihai Rotaru a mai spus că, din punctul de vedere al clubului pe care-l patronează, nu există un conflict deschis cu echipa națională.

Nu am niciun conflict cu echipa națională. Cum să avem un conflict?

Naționala are acum două examene foarte grele. Și cu Andorra e un examen greu, având în vedere că venim după o serie de insuccese, nu după victorii memorabile. Echipa națională are nevoie de o calificare, așa că nu vreau să fiu eu cel care întreține o stare belicoasă la echipa națională”, a mai spus Mihai Rotaru, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO Andrei Ivan, declarații tranșante: „Nu am vorbit cu Edi Iordănescu”

Citește și alte știri despre echipa națioanală: 

FOTO Ce au remarcat fanii în imaginile publicate de FRF din cantonamentul naționalei: „Fir-ar mama ei de performanță!”

EXCLUSIV Stupoare și la Nyon » UEFA a răspuns CLAR pentru GSP în scandalul momentului: „E FALS că i-am fi permis Ungariei să afișeze acele steaguri!”. Scrisoare de atenționare și către Budapesta

Fostul selecționer are o opinie prăpăstioasă înainte de meciul cu Andorra: „Trebuie să ne temem de absolut orice adversar. Avem o grupă grea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  27 Martie 2023, 14:29

Cu multi jucatori in divizia a doua, o nationala de divizia a doua. De ce nu s-o fi incercand cu jucatori care au continuitate in campionatul nostru, asa amarat cum este el, nimeni stie. Poate asa, sa parem si noi interesanti, ca avem pe-afara pe cate unii... Ca joaca sau nu, asta nu conteaza. De la Farul, FCSB, Craiova si nu numai, am avea de unde alege , cu conditia ca selectionerii sa se uite cu ochii deschisi.

dansy
dansy  •  24 Martie 2023, 13:44
Postat de observator_federal pe 22 Martie 2023, 21:05

Alții au greșit mai rău decât Andrei Ivan, și totuși... Iată Adevărul 15.06.2022 titlu "România, revoltată: Fotografia care pune sare pe rana oamenilor după umilinţa cu Muntenegru". Ce zicea articolul: "Iar cea mai revoltătoare imagine de la România – Muntenegru avea să vină imediat după fluierul de final! Pentru că atunci, Prima TV, postul care a transmis partida, a arătat un cadrul de-a dreptul şocant. Cu Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, răzând în tribune, alături de Lucian Burchel (şeful Şcolii de Antrenori FRF) şi de Aurel Ţicleanu (fost fotbalist, actualmente membru în Comisia Tehnică FRF)."!!!!!!!

Bravo!*** este un nimeni încrezut!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

CostiCorabu
CostiCorabu  •  23 Martie 2023, 12:33
Postat de albalbastru72 pe 22 Martie 2023, 22:34

Deci Ivan nu e la nationala,pedepsit pentru ca vorbea la telefon din tribuna in timp ce Romania era condusa cu 3-0 acasa de o selectionata no name.Am o intrebare pentru un prieten jurnalist la gsp(***):Cu ce ajuta Ivan nationala Romaniei daca nu vorbea la telefon,egalau macar?

Bună observație :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează