FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mihai Stoica îi atacă pe cei care-l contestă pe Mirel Rădoi: „Logica pentru ei e ca suportul pentru tacâmuri. Îl ai, nu-l ai, tot le folosești”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 17:18 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 18:26

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a reacționat după valul de critici la adresa selecționerului Mirel Rădoi, venit după egalul rușinos cu Islanda, care a făcut ca România să nu mai depindă de ea pentru a ajunge la barajul pentru Campionatul Mondial.

Oficialul roș-albaștrilor i-a taxat pe oamenii din fotbal care consideră că anunțul lui Mirel Rădoi de luna trecută este factorul care i-a destabilizat pe jucători.

„Pentru un centimetru s-a pornit furtuna. Iar când aud foști/actuali fotbaliști/antrenori/conducători elucubrând… dar așa sunt foștii. Și unii actuali. Dacă intra bara lui Ianis, nu mai bătea nimeni câmpii că Mirel a greșit când a zis că i se termină contractul. 

Ăștia care zic că a greșit și d-aia s-a făcut egal vor să credem că, la cornere, Toșca îi zicea lui Tase (n.r. - Florin Tănase) «Frate, dar și Mirel ăsta, cum să zici că pleci… uite, nu mă pot concentra la această lovitură de colț care simt că va fi executată excelent pe scurt și o vei devia…» Așa e când unii vorbesc doar ca să se audă vorbind. 

Logica pentru ei e ca suportul pentru tacâmuri. Îl ai, nu-l ai, tot le folosești. În schimb, contează ce mănânci. Doar că nu pentru toți”, a postat Mihai Stoica pe pagina sa de facebook.

Rădoi îi atacă pe Stoichiță și Marica: „Să vină în fața mea!” / „Îi știu limitele, nu înțelege mult din antrenorat”
ROMÂNIA - ISLANDA 0-0
Rădoi îi atacă pe Stoichiță și Marica: „Să vină în fața mea!” / „Îi știu limitele, nu înțelege mult din antrenorat”

Rădoi, criticat dur după meciul cu Islanda

Printre personajele care l-au criticat pe selecționer se numără Ciprian Marica, Ionuț Badea, Dorinel Munteanu și Cornel Dinu, cel mai vocal fiind însă Marica, cel care i-a cerut demisia fostul său coleg.

Câteva dintre criticile perimite de Mirel Rădoi la capătul meciului cu Islanda:

Mai bine pleci acum! De ce să mai stai o partidă? Vedem ce poate să facă o declarație aruncată fără să gândești. E trist. Eram la mâna noastră. Dar se pare că ni le facem tot cu mâna noastră. E un dezastru! N-am văzut determinare, n-am văzut ambiție. Previzibil totul.

-Ciprian Marica

Energia cumulată în tripa din septembrie și dubla din octombrie, una pozitivă, s-a redus cu acel anunț care a funcționat ca o frână mentală pentru jucători. A fost ceva ce s-a întâmplat subconștient, a rămas acest anunț.

-Ionuț Badea

100% a influențat echipa anunțul lui Rădoi, poate că unii își doreau ca el să plece. A destabilizat vestiarul, a contat enorm în sânul echipei. Sincer, nu știu ce a decis, până la urmă. Nu cred că va rămâne. Dar a uitat că este antrenorul echipei naționale, asta mă deranjează. OK, vrei să pleci, dar nu anunți când mai ai meciuri importante.

-Dorinel Munteanu

Este greu de spus că Merel a gândit meciul, a trimis pe teren o echipă fără soluții, fără imaginație, total neinspirată, mai ales în atac. I-a așezat Merel pe Hagi și Tănase în postura de atacanți laterali, cu care nu au absolut nimic comun nici la echipele lor de club și, după câte mi-aduc eu aminte, nici în istoria lor fotbalistică.

-Cornel Dinu

VIDEO Dumitru Dragomir, radical după România - Islanda: „Suntem la pământ!”

Citește alte știri despre echipa națională:

Concluzia amară a unuia dintre cei mai mari atacanți români: „Asta e valoarea fotbalului românesc!” + pe cine vede în locul lui Rădoi

Gică Craioveanu trage concluziile după semieșecul cu Islanda: „M-a șocat apatia alor noștri” » Cei 3 jucători pe care i-a remarcat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
iung811
iung811  •  13 Noiembrie 2021, 15:44

Ce față de tot râsul. Pare un *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  13 Noiembrie 2021, 12:36

Pe cand o reactie si la adresa patronului *** care-l critica pe EDI... Sau iti taie din salariu!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2087606034590002
Mitelia Constantin  •  13 Noiembrie 2021, 08:14

DA FOARTE TARE I A DEMORALIZAT MAI ALES PE TANASE SARACUL MM E MAI PROST DECAT PREVEDE LEGEA ,PAI JUCATORII SUNT OBISNUITI CU SCHIMBARILE DE ANTRENORI CA NU LUCREAZA TOATA VIATA CU UNUL SINGUR

Vezi toate comentariile (32)
Comentează