FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Momentul-cheie când Rădoi și-ar fi derutat vestiarul: „Jucătorii s-au simțit singuri, cred că nici nu-și dădea seama ce face”

Mirel Rădoi, foto: Imago
Mirel Rădoi, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 15:30 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 15:43

Ciprian Marica și Ionuț Badea cred că Mirel Rădoi a greșit fundamental când s-a grăbit și a anunțat în octombrie că pleacă de pe banca naționalei, înainte de baraj. 

Rădoi și-a anunțat plecarea în octombrie, iar jucătorii s-au simțit singuri. N-are nimeni nimic cu Rădoi, să ne înțelegem, dar nu și-a ales momentul potrivit, anunțul s-a răsfrânt asupra jocului. Oare a contat sau nu? Noi în teren vedem că da, față de alte jocuri în care au jucat la 100% s-a văzut diferența. 

Chiar și Rădoi a spus că am jucat previzibil. Eu speram ca Rădoi și Burleanu să apară și să facă anunțul că rămâne, că au rezolvat o problemă iminentă. Așa, era o stare de deconectare evidentă. Eu cred că, atunci când a făcut anunțul că pleacă, nici nu știa ce face”, a explicat Ciprian Marica la emisiunea de România-Islanda 0-0, la Pro TV. 

Inventatorul apei calde
EDITORIAL
Inventatorul apei calde

„Energia cumulată în tripa din septembrie și dubla din octombrie, una pozitivă, s-a redus cu acel anunț care a funcționat ca o frână mentală pentru jucători. A fost ceva ce s-a întâmplat subconștient, a rămas acest anunț”, a completat Ionuț Badea. 

Probabil că n-am gestionat nici eu foarte bine și trebuia să pun mai multă presiune în pregătirea jocului 
- Mirel Rădoi, selecționer România 

Și noi vrem să terminăm pe locul doi, dar nu mai suntem la mâna noastră. Mi-e greu să cred că Macedonia va pierde în fața Islandei, la cum am văzut-o eu pe Islanda în seara asta 
- Mirel Rădoi, selecționer România

Rădoi despre declarațiile lui Marica: „Chiar dacă a jucat foarte mulți ani fotbal, nu înțelege foarte multe din antrenorat”

9,61a fost nota pe care Școala de Antrenori din FRF i-a acordat-o lui Rădoi la examenul de obținere a licenței Pro. El a obținut nota cea mai mare dintre toți cursanții. Al doilea s-a clasat tot un angajat al Federației, Adrian Mutu, cu 9,60

Citește și: 

Bourceanu surprinde: „Am arătat foarte bine cu Islanda. Nu foarte multe echipe din lume fac asta”

Mirel Rădoi, susținut puternic: „A fost cel mai interesat, cel mai atent. Mi-am dat seama că învață non-stop” + „Nu văd niciun motiv să plece!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
laur_gr
laur_gr  •  12 Noiembrie 2021, 17:07

nu s-a vazut in joc. am jucat la fel si cu Armenia, nici atunci n-am avut ocazii in afara de gol.

st.il.
st.il.  •  12 Noiembrie 2021, 16:50

Domnule Merel, chiar dacă aveți o avere și studii de profil impresionante, te rugăm noi, suporterii/novicii echipei acestei populații, cu respect și speranță, vă rugăm cu disperare, LĂSAȚI-NE !...Renunța-ți o perioadă la această meserie care nu vi se potrivește absolut deloc !...Consecvența este caracteristica unor anumite ființe/viețuitoare lăsate cu bună credință de către Dumnezeu !...AJUNGE !...

jean_valjean
jean_valjean  •  12 Noiembrie 2021, 16:44

Are dreptate mirel, e putin mai antrenor decat marica si decar noi toti cei care comentam aici pe forum.. nu mai conteaza ca este la ani lumina in urma lui marica privind cariera de fotbalist, atat la nivel de club cat si de echipa nationala...ultimul atacant de mare calitate dat de fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează