FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

MM Stoica insinuează că poate Pancu a fost băut când i-a răspuns lui Tavi Popescu: „Când a vorbit, dimineața sau seara? Abject!”

Mihai Stoica // foto: Imago Images
Mihai Stoica // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 21:55 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 22:56

Mihai Stoica (58 de ani) a intervenit furtunos în schimbul de replici de la distanță dintre Daniel Pancu, selecționerul de la U21, și Octavian Popescu (20), jucătorul de la FCSB care s-a declarat șocat și deranjat de faptul că nu a fost convocat la naționala U21 pentru meciul din luna septembrie.

Faptul că nu se numără printre jucătorii convocați de Daniel Pancu pentru meciul cu Albania U21, primul din preliminariile EURO 2025, l-a deranjat pe Octavian Popescu.

Mijlocașul de la FCSB a contestat public decizia selecționerului, după FCSB - CSU Craiova 3-0, și a atras o replică din partea lui Pancu, în exclusivitate pentru GSP.ro:

„Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iași, când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren. La meciul de la Arad privea cum adversarii finalizau și chiar marcau golurile victoriei”.

Grecii dezvăluie motivul principal pentru care Cristi Ganea a ales să vină la FCSB
FCSB
Grecii dezvăluie motivul principal pentru care Cristi Ganea a ales să vină la FCSB

Mihai Stoica intervine între Pancu și Tavi Popescu: „Foarte grav, l-a atacat într-un mod abject!”

Replica lui Pancu nu i-a picat deloc bine lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB.

 MM a avut un discurs extrem de dur la adresa selecționerului și a insinuat că poate a consumat alcool înainte de a vorbi despre fotbalistul roș-albastru.

„Dacă Pancu ar fi fost ziarist sau expert al unei emisiuni, ar fi fost OK. Dar faptul că jigneşte, că se răfuieşte cu un fotbalist şi îl critică public nu e normal. O spun eu, care am 30 şi ceva de ani în fotbal. E greşit complet. Nu ai cum să faci aşa ceva. E foarte rău să faci aşa ceva.

Cîrjan e la lot. Cum a fost selecţia lui Cîrjan? Eu mă gândesc la selecţie. Poate nu ştie Pancu, dar Tavi la Galaţi pe poziţia aia a jucat (n.r. - de mijlocaș ofensiv).

Ca să vezi un fotbalist trebuie să mergi la stadion. Dacă îl vezi la TV, îl poți vedea 3-4 minute, cam atât stă mingea la un jucător.

Cîrjan e rezervă neutilizată la Rapid. Pancu a făcut o chestie foarte gravă, a atacat un jucător într-un mod abject. Astea sunt miştouri. Pot să fac şi eu miştouri. Pot să ridic mult nivelul.

Când a vorbit Pancu? Dimineaţa sau seara? Că şi asta este important. Bineînţeles că sunt deranjat. Cum poţi să jigneşti în felul ăsta?!”, a afirmat Stoica, conform Orange Sport.

Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo.

- Octavian Popescu, mijlocaș FCSB

Mai multe știri de actualitate:

Eugen Neagoe, „înțepături” în direcția lui Rotaru și Reghecampf: „Cât am fost eu, am dominat FCSB. Portarul advers era omul meciului, nu al nostru”

Rednic nu s-a mai putut abține » Imaginea postată de Luana la 4 zile după operația antrenorului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (126)
torinezul
torinezul  •  05 Septembrie 2023, 09:38

GSP ziar plin de mincinosi.*** a declarat :"Pot să ridic nivelul mistourilor chiar sus, sus sus".Pai bine mai Mimisor, ai incercat sa ridici ceva jos si ai reusit? Semidoctul asta de cart0n3l tinea lectii de limba romana cu Burleanu ( alt semidoct), cand el Mimisor e .......vai de el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  04 Septembrie 2023, 23:55
Postat de anticenzuralasport pe 04 Septembrie 2023, 15:45

Vai de tine !! Pai cum ar fi că Iordănescu sa se apuce să vorbească de ce joaca Ivan și Mitrita care se cer la națională în nume propriu dar și prin gura lui Cărțu ,Rotaru sau presari ..??? Vrei sa vorbim de Screciu ajuns și asta la națională ??? Mai bine tăceai !!! La ce umilință ați luat voi mai vorbiți de jucători de națională de la alte echipe ???Și da ,Pancu este cineva daca paharele de vin ar conta la calitățile unui antrenor că doar nu vorbim de fotbalistul Pancu...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  04 Septembrie 2023, 19:03
Postat de anticenzuralasport pe 04 Septembrie 2023, 11:22

Lasă l tu pe Popescu !! Nu mai bine ne vorbești cine este acest Filip de la CFR și pentru ce fapte a fost selectat de Pancu ? Adresez această întrebare la oricine știe ceva despre acest Filip !!! Nu de alta dar sa nu nedreptățesc copilul !!! Poate asta este fotbalist și numai eu nu l știu !!!

Bah, io zic ca selectia a fost facuta pe pile. Adica nu exista fotbalist mai bun ca tavitza-batman care sa-i ia fata la nationala lu’ peste, dar uite ca se intampla. Filip asta e un mic pitbull crescut de parinti in Italia, cu mancare buna si intr-un mediu propice performantei, un tip serios, fara figuri in cap si caruia, daca i-ar veni randul sa poarte banderola de capitan, cu siguranta i-ar sta de minune pe biceps caci baiatul chiar e construit bine. Daca iti mai zic si ca are bacu’ luat in Italia mi-e teama ca-ti rupi posteru’ cu Pacala de pe usa de la baie…. Hai CFR !!!!

Vezi toate comentariile (126)
Comentează