FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Mihai Stoica se ia de Emil Săndoi: „E vorba de respect. Putea să dea un telefon”

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 14:11 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 14:24

Mihai Stoica s-a arătat deranjat de faptul că Emil Săndoi, selecționerul României U21, nu l-a contactat după ce a decis să-l scoată din lotul pentru EURO pe David Miculescu.

  • Turneul final se desfășoară în perioada 21 iunie - 8 iulie, în România și Georgia
  • România face parte din Grupa B, cu Ucraina, Croația și Spania
  • Primele două formații din fiecare grupă se califică în sferturile de finală. În „sferturi” se vor încrucișa astfel: grupele B cu D, respectiv grupele A cu C

Pe 15 iunie, Săndoi a anunțat lista de 23 de jucători pentru EURO 2023. Deși inițial se afla în lotul lărgit, David Miculescu (22 de ani) nu a fost păstrat în lot, selecționerul renunțând la el și la George Cîmpanu (22 de ani, extremă dreapta, de la CSU Craiova), Marco Ehmann (22 de ani, fundaș central, de la Paralimniou) Otto Hindrich (20 de ani, portar de la Kisvarda).

Mihai Stoica, furibund după egalul din Kosovo: „Ce caută băiatul ăsta la națională? E jucător de ligi inferioare, ne-a exasperat!”
KOSOVO - ROMÂNIA 0-0
Mihai Stoica, furibund după egalul din Kosovo: „Ce caută băiatul ăsta la națională? E jucător de ligi inferioare, ne-a exasperat!”

Mihai Stoica, supărat pe Emil Săndoi

Oficialul de la FCSB a vorbit despre decizia selecționerului și spune că aștepta un telefon din partea acestuia, prin care să-i explice de ce Miculescu nu e în lot.

 „Cred că era corect ca Săndoi să mă sune pentru a-mi explica motivele. Nu a dat niciun semn, așa că nu am ce comenta. Probabil e compleșit de problemele de la U21, dar putea da un semn. 

Are numărul meu, m-a mai sunat în trecut. Putea să mă sune și acum să să-mi spună. De ce să mă sune? Din respect! Și din același motiv pentru care m-a sunat în trecut să mă întrebe una sau alta despre jucători.

Pentru mine nu e nicio problemă că Miculescu nu a rămas în lot. Cred că nu s-a prezentat la antrenamente așa cum voia Săndoi. Că nu se pune problema de indisciplină. Repet, așteptam un telefon. Măcar 30 de secunde. Dar nu-i problemă...”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Lotul României U21 pentru EURO 2023

  • PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Andrei Gorcea (U Cluj);
  • FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB), Bogdan Racovițan (Rakow / Polonia), Mihai Lixandru (FCSB), Vladimir Screciu (CS Universitatea Craiova), Victor Dican (FC Botoșani), Andrei Borza (Farul), Valentin Țicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi);
  • MIJLOCAȘI: Dragoș Albu (U Craiova 1948), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța), Constantin Grameni (Farul), Alexandru Ișfan (Universitatea Craiova), Adrian Mazilu (Farul), Octavian Popescu (FCSB), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Vlad Pop (U Craiova 1948);
  • ATACANȚI: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Louis Munteanu (Farul).

Programul României U21 la Euro 2023:

  • Miercuri, 21 iunie, ora 21:45 » România – Spania (Stadionul Steaua, București)
  • Sâmbătă 24 iunie, ora 19:00 » România – Ucraina (Stadionul Steaua, București)
  • Marți 27 iunie, ora 21:45 » Croația – România (Stadionul Steaua, București)

Citește și: 

Markovic, fără frică înaintea meciului cu Spania: „Eu nu fac schimb de tricouri cu nimeni”

Avertisment înainte de debutul României U21 la Campionatul European: „Toată lumea se gândește la Spania, dar și Ucraina și Croația au jucători valoroși”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
omanbiik
omanbiik  •  17 Iunie 2023, 23:07

Respectul domnule condamnat,trebuie să îl câștigi dar nici nu avem pretenții de la unul ca dumneavoastră

omanbiik
omanbiik  •  17 Iunie 2023, 23:03
Postat de omanbiik pe 17 Iunie 2023, 16:04

Eu zic să ne dea numărul de telefon să îl sunam noi sa aibă și el apeluri de la altcineva decât de la ***

*** e jignitor?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10iul73
10iul73  •  17 Iunie 2023, 22:14
Postat de Banila13 pe 17 Iunie 2023, 14:45

Dacă și noi fcsbistii ne întrebam ce sa caute unul ca Miculescu la națională și sa mai faci scandal de ce-l trimit aia pachet este culmea servilismului la stăpân .

Corect..

Vezi toate comentariile (28)
Comentează