Comentarii (28)
cristi.neacsu
cristi.neacsu  •  28 Martie 2021, 10:36

La orice turneu final gazdele sunt ajutate cu nesimțire. Sigur, asta se făcea de obicei din rațiuni financiare, ca să nu rămână tribunele goale dacă echipa locală e eliminată. Acum se joacă însă oricum fără spectatori, deci *** nu se mai justifică.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moshul.incomod
moshul.incomod  •  28 Martie 2021, 11:21
Postat de steaua1986. pe 28 Martie 2021, 11:13

Tocmai ai aratat cat de prostalau esti.

Eu știam de (foarte) multă vreme acest lucru!

moshul.incomod
moshul.incomod  •  28 Martie 2021, 10:59
Postat de gerula_thor pe 28 Martie 2021, 10:54

Respect Alexandre Boucaut! 3-1 pentru Steaua, scorul final.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

171875491077582
Costel Chelaru  •  28 Martie 2021, 10:45

Penibil personaj Stoichita asta..auzi il bate..,pai te bate ala cu o mana. Grav e ca asemenea oameni conduc fotbalul romanesc. Nu il recomanda nimic pentru functia aia

gerula_thor
gerula_thor  •  28 Martie 2021, 10:40

Să zicem mersi că n-au furat mai mult.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  28 Martie 2021, 10:39

E cam exagerata faza cu Harut. Chiar daca a fost fault (poate fi interpretat ca un angajament la minge), a fost la mijlocul terenului. E cam mult sa te lamentezi pentru o decizie gresita de la mijlocul terenului din continuarea careia, intamplator, dar fara legatura cu decizia, a dus la gol. Serios! Penalty-ul insa a fost clar! Foarte clar! Doar un arbitru rauvoitor sau slab pregatit nu-l vede. Belgianul a fost evident slab pregatit. A inceput sa imparta cu darnicie cartonase la inceput, fara sens, apoi cand si-a dat seama ca asa merge prea departe a trecut cu vederea faze care trebuia sanctionate. Iar penalty-ul neacordat, daca imi permiteti, ne-a costat nu doar un gol nemarcat de noi, ci si golul dat de unguri (da, pare ciudat cand tocmai am zis ca faza de la mijlocul terenului nu a contat la gol - ia sa ne gandim daca ungurii ne mai prindeau pe contraatac la 1-0; eu zic ca nu). In plus a mai fost un fault clar in lateral, iar nevazut de arbitru. In sfarsit, un arbitraj foarte-foarte slab, cum rar vezi la nivelul asta. Bine ca s-a terminat cu bine.

dubluv
dubluv  •  28 Martie 2021, 10:34

a dat galben cam la toata echipa maghiara, plus un rosu. Ce putea sa faca mai mult arbitrul? Greseala de la penaltyul nedat este una comuna, peste tot se intampla, iar acel fault in atac la Harut (unde ar trebui sa vedem si neglijenta lui) a fost de fapt un fault in aparare, am avut tot timpul din lume sa blocam contraatacul maghiar. Mai mult, a iertat un jucator roman de un cartonas rosu la inceputul meciului. In concluzie, cred ca a fost un arbitraj cu greseli, dar atat.

coco1987
coco1987  •  28 Martie 2021, 12:36

Domnule Stoichita , nu va cere nimeni sa il bateti pe arbitru (asta se practica poate pe maidan, adica in locul in care se si comunica cu injuraturi gen acelea pe care i le-ati adresat candva in public lui Adrian Mutu si care nu vi s-au parut deloc deplasate). O intreaga tara asteapta sa vada daca FRF are *** necesare sa reclame arbitrajul in mod oficial la Uefa, nu asa pe vorbe, doar la noi in presa. Aa, si o tara intreaga, aceeasi tara, asteapta sa vada daca FRF are curajul, in cazul in care ne vom face de ras diseara la meciul nationalei mari cu Germania (fapt foarte probabil dat fiind ceea ce jucam)sa puna piciorul in prag si sa renunte la serviciile selectionerului Radoi avand in vedere stilul sinucigas pe care il are, stil cu care daca insista, este clar ca, indiferent ca avem jucatori valorosi, nu vom ajunge prea departe. Asadar...ca sa recapitulam, be intereseaza daca aveti oua sa reclamati arbitrul la Uefa, si daca aveti oua sa taiati in carne vie la nationala. Practic in esenta..*** Preocuparea aceasta a tarii cu privire la *** federatiei nu este generata de faptul ca s-ar apropia sarbatorile de Paste, fiindca , slava Domnului, avem inca provizii. Ea este generata de starea in care arata lucrurile in fotbalul romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  28 Martie 2021, 11:43

Stoichiță se dă mare la apă mică !!! Să vedem ai sânge în instalație să faci o sesizare oficială către UEFA ??!!! NU AI, PENTRU CĂ TU ESTI UN PÂRLIT PUS ACOLO DE ALȚII !!!! Ești doar o marionetă cum ai fost și la Becali !!!

steaua1986.
steaua1986.  •  28 Martie 2021, 11:14
Postat de Costel Chelaru pe 28 Martie 2021, 10:45

Penibil personaj Stoichita asta..auzi il bate..,pai te bate ala cu o mana. Grav e ca asemenea oameni conduc fotbalul romanesc. Nu il recomanda nimic pentru functia aia

Da, penibil personaj.

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează