FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA

VIDEO Mihai Stoichiță, prima ieșire publică după dezastrul din Muntenegru: „Mi-a spus și Savicevic. Au fost niște discuții în vestiar la ei”

Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a comentat eșecul rușinos suferit de România în Muntenegru, scor 0-2. +33   FOTO
Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a comentat eșecul rușinos suferit de România în Muntenegru, scor 0-2.

Articol de , - Publicat duminica, 05 iunie 2022 22:35 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 22:45

Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a comentat eșecul rușinos suferit de România în Muntenegru, scor 0-2. 

  • Următorul meci al României va fi marți, de la ora 21:45, în Bosnia. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Zenica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Bosnia cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

Mihai Stoichiță crede că atitudinea muntenegrenilor a făcut diferența în partida de la Podgorica și a dezvăluit că atmosfera din vestiarul „tricolorilor” a fost una dezolantă.

VIDEO Mihai Stoichiță, după Muntenegru - România 2-0: „Nici ei nu se așteptau la asta”

„Ne-am prezentat așa cum ne-am prezentat. Dar așa e la fotbal, poți să o îndrepți de la un meci la celălalt. Nu vom mai fi la fel de vulnerabili. Am fost timorați, dar nu știu de ce. Am avut și ghinion. Din câte am înțeles, Cristea a călcat în gaura unui aspersor la accidentare.

În orice caz, Savicevic mi-a spus după meci: «Să nu te superi, dar am jucat mai bine decât voi». Poate e mai ușor cu Bosnia. 

Cei pe care i-am întâlnit aseară au fost foarte motivați. Probabil nici ei nu se așteptau. Am înțeles că au fost niște discuții după meci, în vestiar la ei. Nici ei nu se așteptau, erau surprinși”, a spus Mihai Stoichiță, la sosirea în Zenica.

Mihai Stoichiță, dialog cu „tricolorii”

Directorul Comisiei Tehnice spune că în sânul echipei naționale nu a existat o atmosferă mai tristă decât cea de la Podgorica.

Două voci puternice din Generația de Aur cer revoluția la „națională”: „Vreți din nou România la un turneu final? Hai să facem asta!”
REACȚIE
Două voci puternice din Generația de Aur cer revoluția la „națională”: „Vreți din nou România la un turneu final? Hai să facem asta!”

„După meci m-am dus la jucători. Erau foarte triști, toți cu capul plecat, e prima dată când văd echipa națională așa. Le-am zis că orice lucru se poate repara în viață. Nu e prima, nici ultima dată când vor trăia astfel de momente. Să dea Dumnezneu să avem mai multe motive de bucurie. Dar pentru asta trebuie să știi cum să gestionezi momentele”, a concluzionat Stoichiță.

Citește și alte știri despre echipa națională:

Două voci puternice din Generația de Aur cer revoluția la „națională”: „Vreți din nou România la un turneu final? Hai să facem asta!”

CORESPONDENȚĂ DIN BOSNIA Din Muntenegru, la bâlciul din Bosnia » De ce surpriză au avut parte „tricolorii” la Zenica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  06 Iunie 2022, 16:59

Ai devenit penibil în ultima vreme, de fapt, nea Stoichiță, care e adevăratul tău rol, în acest moment, la echipa națională, în afară de "băgător de seamă" ?

Cristib2009
Cristib2009  •  06 Iunie 2022, 14:54

Cand ai oameni pusi politic in fru tea FRF si LPF ,oameni care prin ceea ce au fost si sunt nu fac decat sa distruga fotbalul romanesc prin deciziile lor eronate ,si care doar jefuiesc visteriile institutiilor pe care le conduc si care au adus in conduceri oameni incapabili sportiv si administrativ,fotbalul din Romania v a ajunge in lumea a 5 a..

Nimeni_altu
Nimeni_altu  •  06 Iunie 2022, 14:29

Bine ca ne-ai edificat, boss. Scuze la domnii la federatie pentru vorbele urate adresate.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează